Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA! PFDK, Aziz Yıldırım'a 120, Dursun Özbek'e 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

PFDK, Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral'a 180 gün hak mahrumiyeti, 290 bin TL para cezası verdi.

De Jong son halini izleyen var mı? Ben izledim kilo almış göbekli duba gibi. Olursa son dakika çaresizlik transferi olur ama bence Tiote gibi gelir Point otelde akşam yemeği yer geri gönderilir.

kazma de jong amerikada pasör olmuş, mücadele sıfıra inmiş kağnı gibi ağır , bu herif pasör konumunda oynuyor defansın önünde, zaten top kazanma istatistiklerinde hucum oyuncularından falan geride..yazık büyük bir kazık daha geliyor..

Türkiye futbolu iflas etmek üzere. Yani yerli Türklerden bahsediyorum. Zaman gectikce futboldan soyutlaniyorlar, ki cok normal bu.

Galatasaray´a baktigimizda, kadroda Selcuk´tan baska yerli futbolcu yok. Ha simdi Serdar Aziz geldi, o da Makedon :)

Digerlerinin hepsi gurbetci ve yabanci. Bu zaten Türkiye´de herseyin yanlis oldugunu apacik kanitliyor.

Abi istedigi kadar yetenekli olsun ya, 1 mac oynayan cocugu Avrupa sampiyonasina götürdük kurtarici diye.

Olcay Molcay gibi 3.lig futbolcularini A milli takima aliyoruz. Hakan Balta Almanya´da profesyonel olamadi, burda milyoner oldu mesela.

Say say bitmez örnekler. Türkiye sifirdan futbolu ele almali. Gerekirse her kademeye yabanci getirilmeli, atletli barzolar bu isi birakmali.

Beşiktaş gidenler gelenler dengesi açısından tam fiyasko, hani son anda Nasri Sakho gibi hamleler yaparlar mı bilmem ama geçen seneden daha zayıflar o kesin şuan, Fener'in iki maçını da izledim adamların net en iyi adamı Stoch'tu düşünün yani :) kalktılar onun oynadığı yere adam aldılar.. Akıllı uslu olursak şampiyonluğun en favorisiyiz şu an bir de Diarra olsa yaslan izle maçları

kazma de jong amerikada pasör olmuş, mücadele sıfıra inmiş kağnı gibi ağır , bu herif pasör konumunda oynuyor defansın önünde, zaten top kazanma istatistiklerinde hucum oyuncularından falan geride..yazık büyük bir kazık daha geliyor..

Top kazanma istatistikleri hepsinden iyi.
Topu kullanma yönü dersen evet o kısmı çok zayıf

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beşiktaş gidenler gelenler dengesi açısından tam fiyasko, hani son anda Nasri Sakho gibi hamleler yaparlar mı bilmem ama geçen seneden daha zayıflar o kesin şuan, Fener'in iki maçını da izledim adamların net en iyi adamı Stoch'tu düşünün yani :) kalktılar onun oynadığı yere adam aldılar.. Akıllı uslu olursak şampiyonluğun en favorisiyiz şu an bir de Diarra olsa yaslan izle maçları

Nasri kesin olarak iptal. Sakhoyu bilmiyorum ama çok para ister

Sent from my iPhone using Tapatalk

dursun a 45 gün ceza vermişler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar avatarımdaki kişi sergen Zeren kardeşimiz bu arada. :cool-78:

16750.jpg
Yedekler: Cenk,Semih,Linnes,Selçuk,Sinan,Josue,Sig?órsson

Bu kadro her türlü ligde şampiyonluk getirir.Seneyede eldeki diğer çöpleri temizleyip(Selçuk,Hamit,Sabri,Chedjou) Podolski+Sinan yerine takımı taşıyacak bir sağ kanat oyuncusu Juan Iturbe mesela.Cl'den katılım parası 30 milyon gibi bir para gelecek o parayı santrafor ve stoper ile harcarsak avrupa+ligde de çok iyi işler yapar bu kadro

4-3 yenildiğimiz Eskişehir maçının kadrosu Muslera- semih-linnes-donk-carole-bilal-yasin-jose-çolak-umut-poldi yedekler : cenk ched koray tarık çamdal volkan pala muhammet- kerem çalışkan
Şu durumdan şuanki kadroya geldik

Sow u opsiyonsuz para ile kiralamislar

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt