Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 22.317
- 16.890
- 2.648
2016/17 modası / hype: kiralık topçu..
Dursun istifa!!!
Dursun istifa!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yeteneksize de 6 milyon Euro saydı almanlar. Hiç oynamadan geri döndü resmen fiko şansı[h=2]Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Redbull Leipzig kulübüne sattığı Atınç Nukan'ı bir yıllığına kiraladı.[/h]Gökmen
BJK Atinc'i kiralamis 1 seneligine.
atinc'da bilmem ama sow'da kesin kara para yikandiBuda temiz bir temiz bir transfer degil. 5m'a sat sonra kirala
Kara para der susarim...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Benim resimden anladığım sigthorson fetocu olarak içeri alınmışSON DAKİKA | #Sigthorsson , TFF Bölge Müdürlüğü 'ne #Galatasaray ile sözleşme imzalamak için geldi ! #SONDAKİKA
![]()
birazdan kap gelir
Buda temiz bir temiz bir transfer degil. 5m'a sat sonra kirala
Kara para der susarim...
Simdi ogrendim Sow transferini
Su transferin acilen incelenmesi lazim.
16m'a sattiklari adami 2 sene sonra bedelsiz kiraliyor. Temiz falan degil
SON DAKİKA | #Sigthorsson , TFF Bölge Müdürlüğü 'ne #Galatasaray ile sözleşme imzalamak için geldi ! #SONDAKİKA
![]()
birazdan kap gelir
atinc'da bilmem ama sow'da kesin kara para yikandi
SON DAKİKA | #Sigthorsson , TFF Bölge Müdürlüğü 'ne #Galatasaray ile sözleşme imzalamak için geldi ! #SONDAKİKA
![]()
birazdan kap gelir
rbl de sans bulamiyor artik. Leipzig daima cok genc oyuncu alan bir takim (25den üstün almiyorlar)
rbl de sans bulamiyor artik. Leipzig daima cok genc oyuncu alan bir takim (25den üstün almiyorlar)
Kara parasını bilemem. Atınç transferi de daha masum kalıyor Sow'a göre, ama bana sorarsan yapılan şu:Buda temiz bir temiz bir transfer degil. 5m'a sat sonra kirala
Kara para der susarim...