Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[h=2]Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Redbull Leipzig kulübüne sattığı Atınç Nukan'ı bir yıllığına kiraladı.[/h]Gökmen
Bu yeteneksize de 6 milyon Euro saydı almanlar. Hiç oynamadan geri döndü resmen fiko şansı

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SON DAKİKA | #Sigthorsson , TFF Bölge Müdürlüğü 'ne #Galatasaray ile sözleşme imzalamak için geldi ! #SONDAKİKA

CrHiHRhXgAA_m2n.jpg

birazdan kap gelir

Simdi ogrendim Sow transferini

Su transferin acilen incelenmesi lazim.

16m'a sattiklari adami 2 sene sonra bedelsiz kiraliyor. Temiz falan degil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gitti gün bas bas bağırdım renkdaş... Dışardan para yatırıp aldırmış olabilirler... Kesin incelenmeli..

Dursun istifa!!!

Milli takım kampında silah çeken gokhan tore cagriliyorsa milli takıma bu adamlar ne yaptı bilmemiz lazım. Ortalık ozan volkan şen alper gibi capsizlara kaldı

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rbl de sans bulamiyor artik. Leipzig daima cok genc oyuncu alan bir takim (25den üstün almiyorlar)

Iyide hocam bu atinc ne oynamis ki 5m verdiler buna. Sow ornegi varken dusunmuyor degilim.
26m'a sattilar 2 sene sonra bedelsiz kiraladilar

Biz yapsal tt kampanyasi yapmislardi

Buda temiz bir temiz bir transfer degil. 5m'a sat sonra kirala

Kara para der susarim...

Kara parasını bilemem. Atınç transferi de daha masum kalıyor Sow'a göre, ama bana sorarsan yapılan şu:

FFP kısıtlamaları nedeniyle bu bahsi geçen kulüplere el altından para verdiler. Artık nasıl olduğunu bilemem, bu herifler işadamı sonuçta. Alakasız bi anlaşma imzalanmıştır, ne bileyim 5 kuruş değerindeki X arsayı 5 liraya almışlardır falan filan, o para ile de diğer kulüp oyuncuyu satın almıştır. Ellerindeki 20 lirayı verip, 2 tane 10'luk almış gibi oldular bi nevi.

Araştırılsa bişey çıkar mı? Hiç sanmam. Hele mail organizasyonlarına falan hiç gerek yok sonuç elde edilemeyeceği için.

Eger Terim hocamin bu durusu olmasaydi bu sezon Selcuk yedek birakilabilir mi saniyordunuz?

Terim Turk futboluna son iyiligini bunlarin lobisini dagitarak yapacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt