Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu gurbet elde tek başıma yaptım bulgur pilavımı tavuk Söte mi açtım şarabımı bekliyorum Diarrrrramı.
3e869925b69c8a493fe22f70855f9454.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

iyi la yine denizin karsisindaymisin, gurbette onu göremeyen de var :)

Bunlar brahimi yi ortasaha mi saniyolar da haber yapmışlar keza gelmesi imkansiz gelirsede bu elemanin ortaa saha oynamisligi var mi haberi yapanin dünyadan haberi yok muhtemelen porto ölüsünü 30 a cakar birine :)

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben liberoyu tolgadan sonra takmıyom
mesele selçuk kesik yemesi lazım geçen seneyi mumla aratacak bu milli takım olayıda patladı

Eline saglik - afiyet olsun dostum :) . Bulguru nasil yaptin ? Salca - sogan vs koymadin mi ? :D

Yok taze tereyağlı yaptım bizim Maraş ta çok yaparlar yanına bir çoban salata birde açık köy ekmeği sokumla sokumla ye :D

Salcali soğanlı da yaparım ona mantarda atarım yada domates kurusu çok şahane olur.

Hakan Kutlu Galatasaray efsanesi dir.

Şu gurbet elde tek başıma yaptım bulgur pilavımı tavuk Söte mi açtım şarabımı bekliyorum Diarrrrramı.
3e869925b69c8a493fe22f70855f9454.jpg

Istedigi kadar kagitlarda Fransa vatandasi ,
Annesi Turk degil desin. Pilavin yaninda ekmek bulunduran herkeste Turk genetigi vardir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olcan gitti
Umut gitti
Salih gaziantep'e gidecek

berk ismail, endogan adili, tarik camdal ?

umutun donkun müşterisi var da tarık a e.şehir dışında talip yok onlarda maaşını bize yıkmaya çalışıyor
bende tarık için umut var hala bi kiralık oynasın kendini göstersin

kenardakiler biber turşusu mu?

yanlış gitmiş
Evet ben vurmustum daha taze acısı tam çıkmamış.
Istedigi kadar kagitlarda Fransa vatandasi ,
Annesi Turk degil desin. Pilavin yaninda ekmek bulunduran herkeste Turk genetigi vardir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunlar ne anlar ağzının tadından su dokemezler Türkler'in ellerine yemekte.

beyler bizde transfer periodu bir gün uzamasi gerek. Zafer bayramindan dolayi noter kapali degilmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt