Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.341
- 8.242
- 1.088
Olcan gitti
Umut gitti
Salih gaziantep'e gidecek
berk ismail, endogan adili, tarik camdal ?
endoğan feshedildi jpk ile birlikte yanlış hatırlamıyorsam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olcan gitti
Umut gitti
Salih gaziantep'e gidecek
berk ismail, endogan adili, tarik camdal ?
Filanca tarih gelir wikileaks yayınlar belgeleri yazismalariKara parasını bilemem. Atınç transferi de daha masum kalıyor Sow'a göre, ama bana sorarsan yapılan şu:
FFP kısıtlamaları nedeniyle bu bahsi geçen kulüplere el altından para verdiler. Artık nasıl olduğunu bilemem, bu herifler işadamı sonuçta. Alakasız bi anlaşma imzalanmıştır, ne bileyim 5 kuruş değerindeki X arsayı 5 liraya almışlardır falan filan, o para ile de diğer kulüp oyuncuyu satın almıştır. Ellerindeki 20 lirayı verip, 2 tane 10'luk almış gibi oldular bi nevi.
Araştırılsa bişey çıkar mı? Hiç sanmam. Hele mail organizasyonlarına falan hiç gerek yok sonuç elde edilemeyeceği için.
1 hafta myc yersin bence editle
Edilmedi ikisi deendoğan feshedildi jpk ile birlikte yanlış hatırlamıyorsam
Genel olarak katılsam da Fransadaki yemek kalitesi dünyanın hiç biryerinde bulamazsın. Mekanları çok pahalı oluyor tabiki. Michelin yıldızlı mekanlarEvet ben vurmustum daha taze acısı tam çıkmamış.
Bunlar ne anlar ağzının tadından su dokemezler Türkler'in ellerine yemekte.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Edilmedi ikisi de
...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kap linki verebilir misin.edildi
İstatistiklerin hepsinde geriyiz fakat rakibe basmak yerine saçını düzelten futbolcumuz halen kadroda.
Bunun nesini yanlis gordun onu anlamadimyanlış görmüşüm arklar
yanlış görmüşüm arklar
...
Sent from my iPhone using Tapatalk