Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayer, Carole ve Cavanda
Kanka oyuncular
Denayer'de etkisi büyük oldu bu

----------------Muslera---------------
Cavanda-Serdar-Denayer-Carole

------------De Jong-------Lass--------

Podolski-------Sneijder-------Bruma

------------------Eren-------------------

Yedekler:Linnes,Kollbein,Birhan,Tolga,Cenk,Sinan

lass diarra berbat bir müslümanmış açıkcası kendisinden tiksindim.

Abicim simdi sen kimle kimi kiyasliyorsun yaw :D

Sigthorsson'un kac tane canli macini izlediniz? Alternatif olarak yeterliymis. Dogru alternatif icin yeterli, ama piyasada daha iyi forvetler varken, bu sigthorsson'u kiralamak cok sacma.

Biraz fikret orman'dan ornek alsinlar. Talisca, Aboubakar, Nasri(olmadi) - Yetenekli oyuncular, kiralik olarak birini aliyorsan iyi bir oyuncuyu al. Benim tek derdim bu.

Kiralıklara kaç para verdiğinden haberin yok galiba çok para harcadılar bu kiralıklara

Lassana ya Çingene lakabı takmışlardi bir kaç sene önce takım takım gezdigi için şimdi onaylandı.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Carole Chedjou/Aziz Denayer Cavanda

Fifa icin süper defans oldu ha

Başıma bişey gelmeyecekse Diarra 3 yıl için 25 milyon euro maliyet uçuk. Cezası kendini bağlar. 31 yaşında düşüşte bir orta sahanın ederi en fazla 2.5m bonservistir. Kendi mallığına yansın. Cezasını ödesin. Kendine 3m'dan 2 yıl kontrat + 2.5 bonservis verilir, gerisi zarar. Okadar para vereceksem gider en kötü Amartey'in bi seviye üstü bir genç alır parlatırım. Satmasan bile 5 sene rahat oynar. Diarra gelmesin o paralara. İtalya'da bile o yaştaki oyuncuya artık okadar bonservis vermiyorlar. Mikel falan rahatlıkla alınır 2-3 bonservise..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt