- 2 Temmuz 2011
- 140.093
- 60.180
- 5.628
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde giriyoruzAdama Marsilyalisida parislisi de ana bacı giriyorlar şuan heryerde
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
De Jong da olmazsa büyük sövecemNazifoğlu yok ortalarda renktaş. De jong ve Denayer işi ile meşgul herhal.
Abicim simdi sen kimle kimi kiyasliyorsun yaw
Sigthorsson'un kac tane canli macini izlediniz? Alternatif olarak yeterliymis. Dogru alternatif icin yeterli, ama piyasada daha iyi forvetler varken, bu sigthorsson'u kiralamak cok sacma.
Biraz fikret orman'dan ornek alsinlar. Talisca, Aboubakar, Nasri(olmadi) - Yetenekli oyuncular, kiralik olarak birini aliyorsan iyi bir oyuncuyu al. Benim tek derdim bu.
çok para harcadılar bu kiralıklarapukicim anlatsana niye fransizlar bu kadar sovuyr lassa bugunlass diarra berbat bir müslümanmış açıkcası kendisinden tiksindim.
Carole Chedjou/Aziz Denayer Cavanda
Fifa icin süper defans oldu ha
Alttan yaptim dizilisi, kendi bakis acimdan yani. Soldan sagaCarole ile cavanda yer değiştir![]()
Carole ile cavanda yer değiştir![]()
lass diarra berbat bir müslümanmış açıkcası kendisinden tiksindim.
Şaka maka Cavanda- Chedjou- Denayer- Carole ile defansı rakip ceza alanında kursak yine sıkıntı olmaz heraldexD. Tam önde kurmalık savunma oldu.
pukicim anlatsana niye fransizlar bu kadar sovuyr lassa bugun
Adama Marsilyalisida parislisi de ana bacı giriyorlar şuan heryerde
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk