Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah ne oldu la, simdi de Yasin'i mi arkana aliyorsun? Cocuk context ile alakasi olmayan mesajlar cikariyor, eger sen bunu admin ve zekali biri olarak destekliyorsan senin bilecegin is.

Ben cevabimi alamadim: Iftira atiyorsun ya kiviriyorum diye, mesajlari cikarsam simdi ne yapacaksin? Utanacakmisin bu iftirandan dolayi?

Utanmak mi, pardon bunu beklemem hata.

Puhahahha Yasin'i arkama alıyormuşum çocuk herhalde o kadar arkana geçtiki şimdi millet Yasin deyince hemen sinirleniyorsun. Sen mesajları çıkartsan nolacak sen sürekli totem yapıyorum diye bahanesini yapıyorsun bunun.

-Tapatalk-

Ayrıca senin gibi bir herifin utanmaktan bahsetmeside güzel ironi.

-Tapatalk-

#Dont'tFeedMuffi

g_70_gruppe.jpg

Puhahahha Yasin'i arkama alıyormuşum çocuk herhalde o kadar arkana geçtiki şimdi millet Yasin deyince hemen sinirleniyorsun. Sen mesajları çıkartsan nolacak sen sürekli totem yapıyorum diye bahanesini yapıyorsun bunun.

-Tapatalk-
Sinirleniyorum mu? He he sinirleniyorum.

Lan ne bahanesi? Sana istersem ispatlarim diyorum ama gerek bile duymuyorum. Sadece bilmedigin islere karisip durma, insanlara iftira atma. Bak bende sana rütbeni kullaniyorsun dedigimde nasil karsilik veriyorsun? Demek ki dogru degilmis.

He ama bahane yapiyorum he.

Simdi gec ötede oyna.

Münih otogarı bu iş için uygun olacaktır diye düşünüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lan'lı lun'lu konuşmalar başladığına göre iş ciddiye biner.

Tiote çok iyi bir transfer olur. Diarra sonrası bazı arkadaşlar laf söyleyebilir ama tiote de bu lige fazla orta sahaya gereken sertlik katacaktir

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinirleniyorum mu? He he sinirleniyorum.

Lan ne bahanesi? Sana istersem ispatlarim diyorum ama gerek bile duymuyorum. Sadece bilmedigin islere karisip durma, insanlara iftira atma. Bak bende sana rütbeni kullaniyorsun dedigimde nasil karsilik veriyorsun? Demek ki dogru degilmis.

He ama bahane yapiyorum he.

Simdi gec ötede oyna.

Yoo doğru rütbemi kullanıyorum yalan yok. Senin gibi hıyarlık yapıp üyeleri bıktıran rahatsız edenlere karşı kullanıyorum üyeler nasıl senden rahatsız oluyor raporluyorsa bende rütbemi bunun için çekinmeden kullanırım. Kimin nerde oynayacağına ben karar veririm kes

-Tapatalk-

Bunu transfer döneminde ugrayan Yasin'i öneren üye mi diyor, te allahim.

Hem gereksiz hem troll hem de algısı noksan. Bir arkadaş bugün kadro daha değişik olacakmış dedi bende Linnes ve Sinan yerine hoca Sabri ve Yasin ile başlayacakmış dedim, basında yazılanı yazdım kendi isteğimi değil. Anlamazsan alıntıla daha da detaylı yazayım.

İtiraflar gelmeye başladı. Gsc'nin tüm kirli çmaşırları ortaya dökülüyor.

Yoo doğru rütbemi kullanıyorum yalan yok. Senin gibi hıyarlık yapıp üyeleri bıktıran rahatsız edenlere karşı kullanıyorum üyeler nasıl senden rahatsız oluyor raporluyorsa bende rütbemi bunun için çekinmeden kullanırım. Kimin nerde oynayacağına ben karar veririm kes

-Tapatalk-
Yaniltmadim, tebrikler.

Bir daha iftira atmadan önce iki kez düsün, baskasi cikarir mesajlari ortaya koyarsa 'Ama heehehe sen hiyarsin' diyemezsin hep.

Ben acikcasi forumda yazilanlari ciddiye almiyorum, kimsede benim yazdigimi ciddiye almak zorunda degi. Hele senin gibi forumda adminlik yapan birinin hakaretlerini hic ama hic ciddiye almam :)

Iyi günler.

Filistine gidip... barış hiç bir zaman gelmicek... Kendinizi kurşunu vurun demek,

Afrika da, yardım ve yemek gelmicek, ne bekliyorsun demek,

Buna H. Delikanlık deniliyor.
Herif antipatik ve negativ yorumlar yaparak tatmin oluyor. Birisi birşey söylesede, hemen atlayım diye bekliyor.

Bi o zeki sanıyor kendini. Burası bir internet forumu olduğu unutuyor. Yazılan mesajlar, insanların İQ'sı yahut görüşünü hep karşılamaz.
Rahat takılanlar var, her çeşit takılan da var.

Maxi foot a gore marsilya 4 milyon talep ediyormuş marsilya ile anlaşıldığı an acıklanaxakmıs diarra

-Tapatalk-
herkesin kicina bisey batiyo kardes senmi ugrasacan bunla gec yaw kufur yok bisey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt