Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.774
- 717
- 1.738
Bence, hakan çıkarıp masaya vurmalı.. Delilleri.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu transfer döneminde ugrayan Yasin'i öneren üye mi diyor, te allahim.Bu Hakan Delikanlı denen arkadaş forum tarihinin en gereksiz en troll adamı olabilir.
Ah ne oldu la, simdi de Yasin'i mi arkana aliyorsun? Cocuk context ile alakasi olmayan mesajlar cikariyor, eger sen bunu admin ve zekali biri olarak destekliyorsan senin bilecegin is.
Ben cevabimi alamadim: Iftira atiyorsun ya kiviriyorum diye, mesajlari cikarsam simdi ne yapacaksin? Utanacakmisin bu iftirandan dolayi?
Utanmak mi, pardon bunu beklemem hata.
Sinirleniyorum mu? He he sinirleniyorum.Puhahahha Yasin'i arkama alıyormuşum çocuk herhalde o kadar arkana geçtiki şimdi millet Yasin deyince hemen sinirleniyorsun. Sen mesajları çıkartsan nolacak sen sürekli totem yapıyorum diye bahanesini yapıyorsun bunun.
-Tapatalk-
Bu işi anca kavga çözer.
Sinirleniyorum mu? He he sinirleniyorum.
Lan ne bahanesi? Sana istersem ispatlarim diyorum ama gerek bile duymuyorum. Sadece bilmedigin islere karisip durma, insanlara iftira atma. Bak bende sana rütbeni kullaniyorsun dedigimde nasil karsilik veriyorsun? Demek ki dogru degilmis.
He ama bahane yapiyorum he.
Simdi gec ötede oyna.
Bunu transfer döneminde ugrayan Yasin'i öneren üye mi diyor, te allahim.
Yaniltmadim, tebrikler.Yoo doğru rütbemi kullanıyorum yalan yok. Senin gibi hıyarlık yapıp üyeleri bıktıran rahatsız edenlere karşı kullanıyorum üyeler nasıl senden rahatsız oluyor raporluyorsa bende rütbemi bunun için çekinmeden kullanırım. Kimin nerde oynayacağına ben karar veririm kes
-Tapatalk-
herkesin kicina bisey batiyo kardes senmi ugrasacan bunla gec yaw kufur yok bisey yokYoo doğru rütbemi kullanıyorum yalan yok. Senin gibi hıyarlık yapıp üyeleri bıktıran rahatsız edenlere karşı kullanıyorum üyeler nasıl senden rahatsız oluyor raporluyorsa bende rütbemi bunun için çekinmeden kullanırım. Kimin nerde oynayacağına ben karar veririm kes
-Tapatalk-