Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaniltmadim, tebrikler.
Bir daha iftira atmadan önce iki kez düsün, baskasi cikarir mesajlari ortaya koyarsa 'Ama heehehe sen hiyarsin' diyemezsin hep.
Ben acikcasi forumda yazilanlari ciddiye almiyorum, kimsede benim yazdigimi ciddiye almak zorunda degi. Hele senin gibi forumda adminlik yapan birinin hakaretlerini hic ama hic ciddiye almam
Iyi günler.
Aramizda herhangi biri ayni uslup la bir admine yazsa ceza yeriz (dogrusuda budur)
Her mesajinda rütbeni kullaniyorsun vurgusunu özelikle yapiyor ceza almamak icin
Bas cezayı ve efsane olYoo doğru rütbemi kullanıyorum yalan yok. Senin gibi hıyarlık yapıp üyeleri bıktıran rahatsız edenlere karşı kullanıyorum üyeler nasıl senden rahatsız oluyor raporluyorsa bende rütbemi bunun için çekinmeden kullanırım. Kimin nerde oynayacağına ben karar veririm kes
-Tapatalk-
Evren Göz Diarra olmazsa yarın Tiote İstanbul'a gelecek diyor. Ayrıca Denayer da büyük ihtimalle kiralanacakmış.
Rahatsiz ettigimi düsünüyorsan uyarirdin özelden kapanirdi konu Kerim'in bugün yaptigi gibi. Halbu ki o alintiladigin ilk mesajda kötü birsey yazmamisim bile.Çokta umrumdaydı benim hareketlerimin umrunda olmaması çakma futbol profu seni. Senin yazdıklarını üyeler ciddiye almak zorunda değil diye üyeleri rahatsız edebilirsin diye bir şey yok. Eğer edersen benim hareketlerim o zaman umrunda olur. Beni Kerim zannetme twitterdan yalvarıp geride dönemezsin.
-Tapatalk-
Yaniltmadim, tebrikler.
Bir daha iftira atmadan önce iki kez düsün, baskasi cikarir mesajlari ortaya koyarsa 'Ama heehehe sen hiyarsin' diyemezsin hep.
Ben acikcasi forumda yazilanlari ciddiye almiyorum, kimsede benim yazdigimi ciddiye almak zorunda degi. Hele senin gibi forumda adminlik yapan birinin hakaretlerini hic ama hic ciddiye almam
Iyi günler.
Yazma kardeş o zaman , senin antipatik mesajlarını görmek zorunda mıyız ?
Ayrıca totem diye kıvırma, totem yapıyorsan söylersin kimse seni takip edecek değil totem olup olmadığını anlamak için
Engelle hiç deme , malesef bu konuda foruma eleştirim adamı engellesek bile mesajları alıntılanınca görünüyor.
Evren Göz Diarra olmazsa yarın Tiote İstanbul'a gelecek diyor. Ayrıca Denayer da büyük ihtimalle kiralanacakmış.
Rahatsiz ettigimi düsünüyorsan uyarirdin özelden kapanirdi konu Kerim'in bugün yaptigi gibi. Halbu ki o alintiladigin ilk mesajda kötü birsey yazmamisim bile.
Konuyu baska yerlere tasima bos yere, dedigim gibi iftira atarken iki kez düsün.
Son cümleni niye kurdun, tehdit mi ediyorsun? Sonra birde cikip rütbemi kullanmiyorum diyorsun, celiski degil mi?
Neyse uzatmakta istemiyorum islerim var acikcasi. Dedigim gibi, rahatsiz ettigimi düsünüyorsan ceza ver istersen veya önce özelden uyar. Öyle popülist konusamalar yapma.
![]()
Lig TV
Yani Lig TV'ye gore oncelik Diarra. Tiote transferi icin de henuz anlasma saglanamamis.
Ali Naci ve Bipspor da Tiote yarin istanbul'a gelecek diyor.
Neyse aksam mactan sonra hersey netlesir.