Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu aksam olacaklari söyliyim, alinti yaparsiniz: Diarra konusunda hala haber bekliyoruz sizler gibi, kendisine 2 gün süre verdik, o süre doluyor.

Leiva olayinin kopyasi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Yönetim kanadına güvenmiyorum. Aysal olsaydı bugün formayla sahadaydı çoktan hatta belki Leivayı almıştık belli olmaz. Ama işte yönetim harbi kafamı kurcalıyor şunun şurasında zaten kaldı 4-5 gün
evet bende güvenmiyorum ama yine de bi şekilde halletmeleri lazım prestij oldu artık

gerçekten şimdi bile izlerken o gün aklımızda nasıl bir kafa o ya inanılmazdı

O maçı izlediğim yerde bi fenerli vardı tabi maç 0-0 ya ötmeye başlamıştı Şampiyon fener olur şöyle böyle Drogba bağkurdan emekli olur parasını alır gider gibi dalgaya vuruyordu 5 dakika sonra Drogba girdi o pozisyonda golü bi attı sonra adamı göremedik maç sonu :asd22:

Bu aksam olacaklari söyliyim, alinti yaparsiniz: Diarra konusunda hala haber bekliyoruz sizler gibi, kendisine 2 gün süre verdik, o süre doluyor.

Leiva olayinin kopyasi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
inşallah olumlu olur çünkü çok ihtiyaç var ortasaha gerçekten leş durumda selçukla 1 sene daha oynarsak kafayı sıyırırız

O maçı izlediğim yerde bi fenerli vardı tabi maç 0-0 ya ötmeye başlamıştı Şampiyon fener olur şöyle böyle Drogba bağkurdan emekli olur parasını alır gider gibi dalgaya vuruyordu 5 dakika sonra Drogba girdi o pozisyonda golü bi attı sonra adamı göremedik maç sonu :asd22:
haha onlarda ayrı bir dalga anlamıyorum futboldan anlamıyolar herkesi van persie gibi yatmaya gelmiş sanıyolar

Bizim sündürüp te yaptığımız hiç bir transfer yok
İşin ilginç tarafı diarra dan bir tane açıklama yok şuana kadar

Cavanda ve Carole ikilisi çok atletik oyuncular ama en büyük sorunları oyun kurma konusunda...burada bu ikiliyi oynatacak,ikisine de bindirme yaptırtacak oyuncu Sneijder,fakat Sneijder bunu orta sahamız patates olduğu için yapamıyor...arkasında Tolga-Lass ikilisi olursa takımda Serdar Aziz bile efsane stoper haline gelebilir gibi geliyor

Cavanda ve Carole ikilisi çok atletik oyuncular ama en büyük sorunları oyun kurma konusunda...burada bu ikiliyi oynatacak,ikisine de bindirme yaptırtacak oyuncu Sneijder,fakat Sneijder bunu orta sahamız patates olduğu için yapamıyor...arkasında Tolga-Lass ikilisi olursa takımda Serdar Aziz bile efsane stoper haline gelebilir gibi geliyor

Sorun sadece sneijderin etrafındakilerde değil, kendisinde de. Karabük maçında doğru dürüst pas yapamadı, çektiği şutlarin bir çoğu yavuz selim sultan köprüsüne gitti. Formsuz.

Sneijder, Dursun'la ceza meselesini görüşmüş ya, oynamaya başlar artık.

selçukla sneijder 2side imkansız aynı anda sahada olamaz artık 2 tane koşmayan adam olmaz takımın 10 numarası koşmaz anlarımda

8 numara olan adam da kıçını kaldıramıyor

birde defansta stopere benzemeyen ched efendi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt