Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Iste bende bunu diyorum ama bana kiziyorlar.Bu taraftar bu yönetimi hak ediyor fazlasini değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iste bende bunu diyorum ama bana kiziyorlar.Bu taraftar bu yönetimi hak ediyor fazlasini değil.
Tiyoteyi en son 2010 dk da izlemiştim manyak bi zenciydi aradan 6 yıl geçmiş lo
Ayip oluyor bee. Simdi bari hiyar diyeceksen mention at ta hangi delikanli dan geldigini bileyim boyle milletin raporlariyla ogrenmek olmadi.bana 12 gun ban veren hiyar moderatorede selamlar alper altun mu artik her kimse
Kötü konuşmayalım lütfen.
Şıno başkan tiote kazmasıylamı pas yapacak şimdi he
ama hacı şimdi herşey halloldu sonradan sıkıntı çıkardılarsa olmaz yani
Iste bende bunu diyorum ama bana kiziyorlar.
Donk,Selçuk,Chedjou falan satılamaz mı?
Bence o sıkıntı baştan beri vardı ama bizimkiler bundan bahsetmedi bize.
Beyler ben önden giriyorum hakan siz arkadan gelin..xdŞıno başkan bir totoyu kaldırıp top oynasın da önce.
Donk'a bir kere kimse para vermez. Chedjou'nun da son senesi yani simdi satamazsak seneye bedava gidiyor.
Selcuk'a para vermek icin futboldan uzak olmak lazim. Belki Cin'den Burak'in takimi kandirabilirsek ancak para kazaniriz.
Beyler ben önden giriyorum hakan siz arkadan gelin..xd
Burak ın hali ortada ,çinliler bizden forma bile almazlar bundan sonra
Şıno başkan tiote kazmasıylamı pas yapacak şimdi he
Rezalet bi zenci renkdaş dursunun yalan topçularından biri daha lass yoksa bende yokum yaşasın tam bağımsız şımarık Galatasaray taraftarlarııı :rock:Pehlivan gibi topçu aldık, uzun etme yav. Analar ne yiğitler doğuruyor.
![]()