Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söyle birsey de olabilir.

Levent Nazifoglu forvet icin bütce sorunumuz var demisti. Forvet olayi gündeme geldiktan sonra teknik ekip Lass Diarra yerine daha ucuz birini alalim ki forvet icin bütce acilsin.

Bana cok mantikli geliyor bu senaryo.

Mantıklı.
Kim o forvet peki bizi Diarra gibi adamdan vazgeçirdi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyaz
Zenci - Zenci - Beyaz - Zenci
Zenci - Zenci
Beyaz - BEYAZ - Zenci
Beyaz/Zenci

Burnuma kötü kokular geliyor :D

karı gibi ortasahamız var.hem diarra hem tiote olsa keşke.

Diarra işinin yattığı kesinleşsin forumun en efsane küfürlerini yönetime saydırıp adımı altın harflerle tarihe yazdırmayı düşünüyorum

Ne bileyim hani hala hem Moskova'da hem de Diarra ve Marsilya tarafında 3-5 daha tırtıklayalım nazı varsa bizimkiler de bu yöntemi denemiş olabilir.

Eğer öyleyse, durum daha vahim resmen "bizim IQ değerimiz ayakakabı numaramız kadar anca" demek bu. Madem senin dediğin gibi bir şey deniyorlar 20-25 yaş arasında birisi için dene en azından ikinci el piyasası olur :D

Marsilya muhabirine bizim taraftar marsilya ucret istiyor mu diye sordu evet diye yanitladi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ikisinin bir arada gelecegine inanmiyorum. Forvete bakacagiz diyorlardi.

Diarra+Tiote+Forvet almazlar yani alamazlar. Cok para savurduk simdiye kadar, Uefa da cezamiz seneye artar bu gidisle.

maas bütcemizde ne kadar kaldi ?

Atiyorum simdi 55 mio ise ( 65) den Bok 3lüyü cikarip (OUT Olcan-Umut-Tarik) üstüne bu ikiliyi koysak halen asmamis oluruz.

Ama ikiside fazla gelir yinede. Tolga ilk 11 de oynamasi gerekiyor

Söyle birsey de olabilir.

Levent Nazifoglu forvet icin bütce sorunumuz var demisti. Forvet olayi gündeme geldiktan sonra teknik ekip Lass Diarra yerine daha ucuz birini alalim ki forvet icin bütce acilsin.

Bana cok mantikli geliyor bu senaryo.
tiotenin bize faydası olur mu abi

Marseille + 5 milyon ceza+Diarra 4.5 ile zaten bu transfer cok sacmalamisti.Kesin Marseille bonservis istedi yani.

Tiote icin olumlu veya olumsuz fazla birsey söyleyemem ama Newcastle de forma sansi bulmamasi düsündürüyor.

Ve yine de Diarra dan sonra farkli beklentilerim vardi.

Marseille bakti ceza sorunu çözüldü.Bonservis istemeye karar verdi adamlar niye bedavaya versin ki ?

Diarra gelirse yönetime yumuşayanlar olacak ve 2 senemiz daha heba olacak.

Bu adamlar değil Diarra Messi'yi alsa bitirirler.

Ben ceza alacağımızı sanmıyorum bir daha.Kesin birileri satılacak.

Para edecek 2 adam görüyorum su an. Muslera ve Bruma.

Muslera'yi satmaya birseyleri yetmez yani, Bruma'ya da bir kulübün o kadar para verecegini sanmiyorum.

Tabi bu sezon gösterecegi performansa bagli.

Diarra sonrasi negatif bakiyorum. Ayrica 2 ligte olan bir oyuncuya 1.5 milyonda fazla verirsek daha negatif bakarim. Ama ben faydali olacagina inanmiyorum. Begenmem kendisini. Genelde sadece defans yapan kazmalari begenmem, bknz Topal.
topal kadar olsa defansif açıdan faydasını görürüz,o açıdan iyi.

Bence akşam maç sonunu bekleyelim Levent Nazifoğlu açıklık getirir Tiote , Diarra konusuna

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt