Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.794
- 2.063
Tiote haberi blöf olabilir gibi geldi bana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diarra+Tiote gelip Selçuk gönderilirse yönetim başarılıdır diyebilir miyiz?
Diarra+Tiote gelip Selçuk gönderilirse yönetim başarılıdır diyebilir miyiz?
Mathieu Grégoire
@Serguei
Galatasaray payerait des traites de 750.000€ au Loko Moscou tous les 6 mois pr Diarra. Moyen de se prémunir face à volatilité du joueur #OM
L'Equipe'de calisan gazeteci bunu yazdi
Ali naciTiote haberini ilk veren kim?
Benim su an basima gökden uzay tasinin düsme ihtimali senin yazdiginin gerceklesme ihtimalinden daha yüksek bence.
Birde Selçuk takası değil mi bu transfer :asd22:
Ne diyorMathieu Grégoire
@Serguei
Galatasaray payerait des traites de 750.000€ au Loko Moscou tous les 6 mois pr Diarra. Moyen de se prémunir face à volatilité du joueur #OM
Lass in son iki macini izledim yamyam degil kardesim. Sadece basinca alabiliyor melo gibi. Tiote kasap gibi giriyo oyuncuyla beraber topa da sert herseye sert.dYa diarra ile tiote gelmez abi ama olur da gelirse iki tane yamyam iyi olur ama imkansız .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Benim su an basima gökden uzay tasinin düsme ihtimali senin yazdiginin gerceklesme ihtimalinden daha yüksek bence.
Tebrikler
Bu transferin Lassana Diarra ile alakası yok. Onu baştan belirtelim...
:redface-13:
Bu cevabi verdi biraz onceMathieu Grégoire
@Serguei