Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tiote haberi Diarra'nın kararını çabuklaştırmak için mi servis edildi yahu..çünkü Marsilya muhabiri o yazan adam kafamı karıştırdı

Gerçekten Newcastle takımını takip eden renktaşlar bir yorumlasın Tioteyi

İçimden yeni Donk vakasıda olabilir diyor , geri sayfalarda yazmış bir renktaş çok kötü diye

Diarra - Tiote paketi mi geliyor arkadaşlar ne demek istiyorsunuz açıklayın bütün forum öğrensin !!1!1

Tioteyle de uyutsalar ve kimseyi almasalar yilin trollunu yapmis olurlar . Yonetim gibi yonetim

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eğri oturup doğru konuşalım bize sahada her şeyini verip akşamları da reinanın tozunu dumana katacak kadar enerjik bir zenci lazım.

Arkadaşlar ilginç şeyler oluyor umarım Mutlu oluruz sonunda,birini satacak bence bunlar

Tiote duyumunu verenler bunun Diarra ile alakası yok diyor ama,aklıma başka bir şey gelmiyor.

Ikisinin bir arada gelecegine inanmiyorum. Forvete bakacagiz diyorlardi.

Diarra+Tiote+Forvet almazlar yani alamazlar. Cok para savurduk simdiye kadar, Uefa da cezamiz seneye artar bu gidisle.

Söyle birsey de olabilir.

Levent Nazifoglu forvet icin bütce sorunumuz var demisti. Forvet olayi gündeme geldiktan sonra teknik ekip Lass Diarra yerine daha ucuz birini alalim ki forvet icin bütce acilsin.

Bana cok mantikli geliyor bu senaryo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt