Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Verin Chedjou yu madem Marsilya ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimlere verilmedi o paralarLe provence: Diarrada ki tek engel marsilyanın istediği 2 milyon euro
Le provence: Diarrada ki tek engel marsilyanın istediği 2 milyon euro
Basindan beri oldugu gibi.
AynenEger bu zamana kadar ki cikan Diarra haberlerin hepsi dogruysa bu saatten sonra vazgecmek aptallik olur. Madem o kadar ugrastin adami ikna ettin Moskova yi ikna ettin e bi zahmet imzayi da attirin artik.
Haklisin 4 gün kala diarra gibi transferi ne olursa olsun bitirmek lazım marsilya da çok zor durumda ya onla ya onsuz kimle?Eger bu zamana kadar ki cikan Diarra haberlerin hepsi dogruysa bu saatten sonra vazgecmek aptallik olur. Madem o kadar ugrastin adami ikna ettin Moskova yi ikna ettin e bi zahmet imzayi da attirin artik.
soruydu tabi anlamadın mı merak ettim alternatif adamını diarra için düşündügün. önemi var çünkü düşünce yönetimini geliştirdigin algoritmayı merak ettim.Senin ki soru muydu kardeşim? o tepkiydi. ha diyelim soru olsun, sorduğun sorunun ne önemi var, ben yönetici miyim
Diarra'nın alternatifi Tiote ise sayılan birçok ünlü forvetin alternatifi de Umut olur.
Gercekten degmez bunlar icin.4 günlük ceza için küfür sınırlaması nedir saygı değer adminler ona göre ben şu yönetim feneve bejekeye falan giydireyim
sen ölüodun en son şimdi sokmalara başlamışsın. allah devamını erdirsin2 milyon avroyu da ver bi zahmet.sokturtma şimdi tioteye.
Büyük başkan ?Beyler umudunuzu kaybetmeyin ve buyuk baskanimiza guvenin, cok guzel gunler gorecegiz.
Saksakci olmak nasil bir duyguymus, hissettim.