Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger bu zamana kadar ki cikan Diarra haberlerin hepsi dogruysa bu saatten sonra vazgecmek aptallik olur. Madem o kadar ugrastin adami ikna ettin Moskova yi ikna ettin e bi zahmet imzayi da attirin artik.

4 günlük ceza için küfür sınırlaması nedir saygı değer adminler ona göre ben şu yönetim feneve bejekeye falan giydireyim

Nazifoğlu karıştırdı ortalığı . Beklentileri yükseltti . şimdi beğendir beğendirebilirsen başkasını

Bu da bize yönetimin ikinci büyük kazigi oldu. Ulan Tiote´ye raziyken patlattiniz bi Diarra haberi, milleti beklenti icine soktunuz.

Simdi Tiote´yi tabiki adam yerine koymayiz. Sizin gibi yönetime ben ya. Ne diyeyim ki ben bunlara ya.

Gercekten Diarra´yi transfer edebileceginize inanmak istemek bile büyük kabahatmis. Sizin capiniza tüküreyim ben.

2 milyon avroyu da ver bi zahmet.sokturtma şimdi tioteye.

Galatasaray'da Karabükspor maçında forma giyen 13 futbolcu toplam 9 top çaldı. Diarra, Lorient maçında 8 top çaldı. (Sinan Yılmaz)

Eger bu zamana kadar ki cikan Diarra haberlerin hepsi dogruysa bu saatten sonra vazgecmek aptallik olur. Madem o kadar ugrastin adami ikna ettin Moskova yi ikna ettin e bi zahmet imzayi da attirin artik.
Haklisin 4 gün kala diarra gibi transferi ne olursa olsun bitirmek lazım marsilya da çok zor durumda ya onla ya onsuz kimle?

Senin ki soru muydu kardeşim? o tepkiydi. ha diyelim soru olsun, sorduğun sorunun ne önemi var, ben yönetici miyim
Diarra'nın alternatifi Tiote ise sayılan birçok ünlü forvetin alternatifi de Umut olur.
soruydu tabi anlamadın mı merak ettim alternatif adamını diarra için düşündügün. önemi var çünkü düşünce yönetimini geliştirdigin algoritmayı merak ettim.
he umut aynen.

Dortmund macini izleyenler dikkatle izlesin. Müthis yetenekleri Oussmane Dembele 2 kez topla bulustu, 2 kez kaptirdi topu. Buna ragmen birsey demiyorlar cocuga.

Bruma 1 top kaptirsa satalim diyen zihniyetler var.

Beyler umudunuzu kaybetmeyin ve buyuk baskanimiza guvenin, cok guzel gunler gorecegiz.

Saksakci olmak nasil bir duyguymus, hissettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt