Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.344
- 20.143
- 3.313
Doğu değilse İP BanLassana Diarra via OMTV; ''Galatasaray'la hiç görüsmemiz bile olmadi''
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğu değilse İP BanLassana Diarra via OMTV; ''Galatasaray'la hiç görüsmemiz bile olmadi''
Lassana Diarra via OMTV; ''Galatasaray'la hiç görüsmemiz bile olmadi''
Kimi tarif ettiğini hepimiz biliyoruz değil mi ?!
![]()
Lassana Diarra via OMTV; ''Galatasaray'la hiç görüsmemiz bile olmadi''
Kaybetmekten KORKMA!Ey oğul!Bundan sonra öfke bize, uysallık sana. Gücengenlik bize, gönül almak sana.Suçlamak bize, katlanmak sana..Geçimsizlikler, çatışmalar, uyumsuzluklar, anlaşmazlıklar bize, adalet sana..Kötü söz, som ağız, haksız yorum bize, bağışlamak sana.
imparator ama Osmanlı imparatorlarını tarif ediyorsun gibime geldi
Aga diarrayı istiyom ben ya,tiote sakattı en son düşmüştür performansı.:red:
West Ham United, Enner Valencia ve Diafra Sakho'yu satma kararı aldı.
Çök çök çök.
Selçuğun maaşından kurtabilirsen eğer ve buna Donk'uda eklersen Tiote+Diarra daha iyi olur. Ama şu mevcut şartlarda kendinizi alıştırın Tioteye. Diarra çok daha üst seviye ama Tiotede ihtiyacımız olan bi oyuncu. 2 senedir düştüğü doğru ama zaten düşmeseydi Diarra ücretini öderdik Tioteyede
Tiote işimizi görür. Gayette iyi transfer olur. Ligin en iyi ön liberosu olur daha 2 yıl önce 20 milyon piyasa değeri vardı hemen hemen. Şuan milletin burun kıvırma sebebi Lass'a yaklaşmışken Tioteye düşmek. Ancak şununda farkına varmalıyız ki Lass ile ilgilenmemizin sebebi ceza konusu parayı kim verse gelecekti zaten. Lass kalitesinde bi orta saha Ağustos sonu bulamazsın. Herkes biz değil transferin son gününde ön liberosunu göndersin(Melo olayı) O yüzden Tiote olabileceklerin en iyisi
Lass işi olmazsa, Tiote gelsin. İkisine de fitim ben.
West Ham United, Enner Valencia ve Diafra Sakho'yu satma kararı aldı.
Çök çök çök.
enner valencia. mı niasse mi?
enver'i hic izlemedim.
O valencia degil yav. west ham'deki valenciaValencia sağ kanat değil mi?
Sent from my iPhone using Tapatalk