Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimi tarif ettiğini hepimiz biliyoruz değil mi ?!

fatih_terim_aa.jpg

Ey oğul!Bundan sonra öfke bize, uysallık sana. Gücengenlik bize, gönül almak sana.Suçlamak bize, katlanmak sana..Geçimsizlikler, çatışmalar, uyumsuzluklar, anlaşmazlıklar bize, adalet sana..Kötü söz, som ağız, haksız yorum bize, bağışlamak sana.

imparator ama Osmanlı imparatorlarını tarif ediyorsun gibime geldi

West Ham United, Enner Valencia ve Diafra Sakho'yu satma kararı aldı.

Çök çök çök.

Ey oğul!Bundan sonra öfke bize, uysallık sana. Gücengenlik bize, gönül almak sana.Suçlamak bize, katlanmak sana..Geçimsizlikler, çatışmalar, uyumsuzluklar, anlaşmazlıklar bize, adalet sana..Kötü söz, som ağız, haksız yorum bize, bağışlamak sana.

imparator ama Osmanlı imparatorlarını tarif ediyorsun gibime geldi
Kaybetmekten KORKMA!

Birşeyi kazanmak için;

Bazı şeyleri kaybetmelisin ve unutma:

Kaybettiğinde değil, VAZGEÇTİĞİNDE YENİLİRSİN.*

Ulaan daha ne kadar uğraşacaksınız ruslar tamam marsilyamı sorun çıkarıyor ? madem çıkartacakdı ruslarla konusmadan öne bunu halletseydiniz ? yok onu ikna et yok bunu ama ben böyle transferinde içine.....

Aga diarrayı istiyom ben ya,tiote sakattı en son düşmüştür performansı.:red:

Selçuğun maaşından kurtabilirsen eğer ve buna Donk'uda eklersen Tiote+Diarra daha iyi olur. Ama şu mevcut şartlarda kendinizi alıştırın Tioteye. Diarra çok daha üst seviye ama Tiotede ihtiyacımız olan bi oyuncu. 2 senedir düştüğü doğru ama zaten düşmeseydi Diarra ücretini öderdik Tioteyede

Selçuğun maaşından kurtabilirsen eğer ve buna Donk'uda eklersen Tiote+Diarra daha iyi olur. Ama şu mevcut şartlarda kendinizi alıştırın Tioteye. Diarra çok daha üst seviye ama Tiotede ihtiyacımız olan bi oyuncu. 2 senedir düştüğü doğru ama zaten düşmeseydi Diarra ücretini öderdik Tioteyede

Olsun para verip diarrayı alalım gözümüz açılsın :D neyse yönetim almayacaksa burdan istesek kaç yazar ki :)

Tiote işimizi görür. Gayette iyi transfer olur. Ligin en iyi ön liberosu olur daha 2 yıl önce 20 milyon piyasa değeri vardı hemen hemen. Şuan milletin burun kıvırma sebebi Lass'a yaklaşmışken Tioteye düşmek. Ancak şununda farkına varmalıyız ki Lass ile ilgilenmemizin sebebi ceza konusu parayı kim verse gelecekti zaten. Lass kalitesinde bi orta saha Ağustos sonu bulamazsın. Herkes biz değil transferin son gününde ön liberosunu göndersin(Melo olayı) O yüzden Tiote olabileceklerin en iyisi

sağlamsa LASSsa gelsin

Lass işi olmazsa, Tiote gelsin. İkisine de fitim ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt