Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
----------itandje---------
Cavanda denayer chedjou carole

Umar Tiote diarra bruma

Niasse Adebayor
= 330 cm

sıcağı sıcağına paylaşıyorum bak taze dumanı üstünde :D

cheik ismael tiote

• transferinin -şu aşamada- lassana diarra transferi ile ilgisi yoktur. türk asıllı hollandalı bir menajer aracılığıyla bu sabah önerilmiş ve şartları makul gözüktüğünden istanbul'a davet edilmiştir. lassana diarra'ya bir mesaj olarak da değerlendirilebilir. imzayı atana kadar beklemek gerek.
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    (quakerboy - 27 ağustos 2016 20:38)

[TD="class: ei"][/TD]
    [TD="class: ei"]#2013150[/TD]
    [TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"] P[/TD]
    [TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"] B[/TD]

Yasin ve Sabri'nin oynama sebebi içeriye daha fazla orta kesilmesidir diye düşünüyorum . Sneijder formsuz Bruma da istikrarsız iken Eren üzerinden kanat hücumları şeklinde oynamak bana göre gayet mantıklı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Quakerboy taktiğe devam. Nevzat Dindar+Ali Naci+birkaç twitter ve spor sayfasından bi özet yazıyor, paylaşıyor ahahahahah duyumcuyum diye geçiniyor bide.

Diarra ve Tiote KAP gelse, tam transferin son günü akşama doğru Selçuk'u Burak'ın takımına postaladığımız haberide gelse ne efsane olur be. Üstüne para verelim önemli değil, yeter ki gitsin.

Lassın alternatifinin Tiote olması çok doğru değil. Tolga'yı ilk 11 e koyacaksak alacağımız önliberonun ofans özelliklerinin olması gerekir. Tolga'nın ayağı çok kötü olduğu için göbekten top isabetli çıkamadığı Zaman Sneijder geriye kadar gelip ekstra yoruluyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sneijder böyle oynamaya devam edecekse Tolga-Tiote-Lass ortasahası iş yapar. Lass sadece defansif özelliklere sahip bir oyuncu değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt