Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riekerink: Sneijder, Tolga ve Selçuk, gerçekten çok iyilerdi.

Selcuk ne alaka

Levent Nazifoğlu: Şu an ne Tiote, ne de Diarra kesin. Pazartesi belli olacak. Büyük ihtimalle bir forvet alacağız.

İkisi gelmiyor diarranın yattığını alıştıra alıştıra söylüyorlar işte

Ben de sabahtandır sayıyorum da merak ettim , buradan olumsuz bir şey Nasıl çıkardın ? Tamam yalancı de anlarım da olumsuz bir şey demedi Ada'm. İkisi bile olabilir dedi , bugünkü Haberi yalanlamadı. Ha bence de alınamaz ama her şeye olumsuz bakmayın bence . Tabi siz bilirsiniz .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tiote gelir, Diarra gelmez. Zaten ikisinin birlikte gelmesi lüks bizim için. Keşke Diarra olsaydı ama olmayacak muhtemelen. Bir de iyi bir forvet alırlarsa fena olmayacak kadro

Diarra maliyeti ile tiote, niasse, denayer alınır. Tiote de iyi futbolcu.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlız şu gerçek ceylan çalışkan grubu yön veriyor transfere adamların olmadığı transfer yok gibi

Tioete icin 1.5 bonservis yillik da 1.5 .
Gama

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normalde kıvırırdı forvet alınmak istemese, şimdi büyük ihtimal diyor ; inşallah alırız. Bugün gördünüz 4 6 0 oynadık forvetsizlikten

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tiote o bedele geldiyse Diarra'yı da alabilirler üstüne...Selçuk giderse Çin'e bomba olur

Dos geldiğinde Tolga kesilir Selçuk oynarsa çok söverim,herkes görüyor korkmaz inşallah hocam ama.Tolga ,Dos bir de Sneijder oynarsa.o zaman seyredin ayrıca Josue de çok sağlam katkı yapacak, diğer taraftan ya Tiote bizde ya Diarra ikisi aynı anda olmayacaktır.Ya da düşük ihtimalle x isimli bir Dos, Nazifoğlu açıklamalarından çıkardığım sonuç bu ayrıca Niasse gelmeli Eren sakatlandı çıktı yedek yok,Stoperler Serdar, Denayer şart

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt