Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Ideal stoper:
denayer - donk/balta
semih ve chedjou postalanmali derhal
denayer - donk/balta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi az kalmış ������ 18 ay mi yapiyon kardeşim bitmedi gitti
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Chedjou tabiki Hakanın bugünkü hataları bini geçtiBirisi anket açabilir mi Chedjou mu Hakan Balta mı diye. Çok merak ediyorum forum ne fikirde.
Şimdi forvet Erenden daha mı iyi olacak daha mı düşük profil ? Nazifoğlu Eren ve Podolski kalitesinde biri lazım diyordu.
Beyler eren icin dilenmemiz gerekmiyor mu sizce de ? Sonunda kafa topu harika olan sirti donuk oynayan ve takimi hucuma cikaran bir forvetimiz var . Adam gozlerimizin pasini sildi
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlış hatırlamıyorsam, kendi düşüncem bu yönde gibi bir ifade kullanmıştı.
Örnek olarak da Dzeko demişti.
Dünkü maçta sonra yedek bekleyebilecek bir forvet transferi sürpriz olmaz. Kiralık bir transfer bekliyorum ben. (Niasse gibi)
Donk ve ideal kelimeleri ayni cumle icinde kullanilamazIdeal stoper:
denayer - donk/balta
Podolski-Statik ama bitirici forvet
Eren-Pivot forvet
Niasse-mobil forvet
bence bu 3'lü tutar.
İkisi gelirse Tiote yedek olur.
Tolga'nın şu an kesilmesi mümkün değil. Adam iyi oynuyor.
Zaten yedek libero da lazım. Sadece Tiote veya Diarra gelirse ve bir sakatlık olursa ne halt edeceğiz ?
Ben gecenlerde söyle birsey okumustum:
Avrupa'ya giden kulüpler - örnegin Fenerbahce ve Besiktas- FFP'den dolayi bonservis konusunda cezalar aliyor. Yani aldigin kadar harcamak vs. Bu yüzden zaten BJK hep kiraliyor.
Biz ise gitmedigimiz icin 65m'luk kIsItlama aldik maas konusunda.
Aklima söyle bir soru var, acaba bu fazla transferlerin sebebi gelecek seneden mi kaynaklaniyor? Yani Avrupa'ya gittigimiz vakit ayni cezayi alip transfer konusunda isler zorlasacak, simdiden oyunculari o dönem icin hazirliyoruz.
Var mi bilgisi olan? Bizim ceza kac senelik, degisme ihtimali fln var mi?
Biur diger tartisma konusu su olacak. Bu sistemde oyun anlaminda yetersiz ama her an gol atabilecek potansiyele sahip olan Podolski mi, yoksa Josue veya Sinan mi?
Josue mesela oyun anlaminda ciddi katki saglar.
Biur diger tartisma konusu su olacak. Bu sistemde oyun anlaminda yetersiz ama her an gol atabilecek potansiyele sahip olan Podolski mi, yoksa Josue veya Sinan mi?
Josue mesela oyun anlaminda ciddi katki saglar.