Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi forvet Erenden daha mı iyi olacak daha mı düşük profil ? Nazifoğlu Eren ve Podolski kalitesinde biri lazım diyordu.

Ben gecenlerde söyle birsey okumustum:

Avrupa'ya giden kulüpler - örnegin Fenerbahce ve Besiktas- FFP'den dolayi bonservis konusunda cezalar aliyor. Yani aldigin kadar harcamak vs. Bu yüzden zaten BJK hep kiraliyor.

Biz ise gitmedigimiz icin 65m'luk kIsItlama aldik maas konusunda.

Aklima söyle bir soru var, acaba bu fazla transferlerin sebebi gelecek seneden mi kaynaklaniyor? Yani Avrupa'ya gittigimiz vakit ayni cezayi alip transfer konusunda isler zorlasacak, simdiden oyunculari o dönem icin hazirliyoruz.

Var mi bilgisi olan? Bizim ceza kac senelik, degisme ihtimali fln var mi?

Podolski-Statik ama bitirici forvet
Eren-Pivot forvet
Niasse-mobil forvet

bence bu 3'lü tutar.

Şimdi forvet Erenden daha mı iyi olacak daha mı düşük profil ? Nazifoğlu Eren ve Podolski kalitesinde biri lazım diyordu.

Yanlış hatırlamıyorsam, kendi düşüncem bu yönde gibi bir ifade kullanmıştı.
Örnek olarak da Dzeko demişti.
Dünkü maçta sonra yedek bekleyebilecek bir forvet transferi sürpriz olmaz. Kiralık bir transfer bekliyorum ben. (Niasse gibi)

Beyler eren icin dilenmemiz gerekmiyor mu sizce de ? Sonunda kafa topu harika olan sirti donuk oynayan ve takimi hucuma cikaran bir forvetimiz var . Adam gozlerimizin pasini sildi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yurt içinden alınacak tek transfer Eren dedim.. Hatta Leverkusen de oynarken Eren in alınmasını istemiştim. Transfer edildiği için mutluyum. Şu ana kadar yaptıklarıyla muthiş faydalı.. Umarım boyle devam eder. Umut, Burak gibi kazmalardan sonra Eren Ibrahimoviç etkisi yaratıyor :)))

Yanlış hatırlamıyorsam, kendi düşüncem bu yönde gibi bir ifade kullanmıştı.
Örnek olarak da Dzeko demişti.
Dünkü maçta sonra yedek bekleyebilecek bir forvet transferi sürpriz olmaz. Kiralık bir transfer bekliyorum ben. (Niasse gibi)

Niasse veya o tarzda biri daha iyi olur zaten. Bi tane pivot var bi tanede hızlı aralara kaçan 2 farklı tip yeterli olur.

Josue cavanda ile transferi düşünülen denayer hiç içime sinmiyor. Ey forum ahalisi bunlar kedi takımlarınca istenmeyen adamlar. josue bragada iyi oynamış olabilir ancak porto seviyesinde olmadığı düşünüldüğünden gönderildi.

Cenk
Sabri Serdar Semih Linnes

Tiote Selçuk
Sinan Josue Yasin
Niasse
Yedek 11imiz geçen seneki as kadrodan daha iyi sanki :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biur diger tartisma konusu su olacak. Bu sistemde oyun anlaminda yetersiz ama her an gol atabilecek potansiyele sahip olan Podolski mi, yoksa Josue veya Sinan mi?

Josue mesela oyun anlaminda ciddi katki saglar.

İkisi gelirse Tiote yedek olur.
Tolga'nın şu an kesilmesi mümkün değil. Adam iyi oynuyor.
Zaten yedek libero da lazım. Sadece Tiote veya Diarra gelirse ve bir sakatlık olursa ne halt edeceğiz ?

Orasi da var tabii ama kadroda zenci artisinin olmasi super. Niasse de gelirse ohooo baya alternatifli ve zencili bi kadro olur.

Fatih Uz ‏@NevUz_FB 17 sa.17 saat önce
Diarra Galatasaray'da.

Fatih Uz
‏@NevUz_FB
kaynağım kulüpten olmadığı için nezaman açıklayacaklarını bilemem

Eee nerden öğrendi bu peki ?

Ben gecenlerde söyle birsey okumustum:

Avrupa'ya giden kulüpler - örnegin Fenerbahce ve Besiktas- FFP'den dolayi bonservis konusunda cezalar aliyor. Yani aldigin kadar harcamak vs. Bu yüzden zaten BJK hep kiraliyor.

Biz ise gitmedigimiz icin 65m'luk kIsItlama aldik maas konusunda.

Aklima söyle bir soru var, acaba bu fazla transferlerin sebebi gelecek seneden mi kaynaklaniyor? Yani Avrupa'ya gittigimiz vakit ayni cezayi alip transfer konusunda isler zorlasacak, simdiden oyunculari o dönem icin hazirliyoruz.

Var mi bilgisi olan? Bizim ceza kac senelik, degisme ihtimali fln var mi?

Olabilir ancak bu seneyi kurulum senesi olarak görmek mantıklı. Zira Avrupa yokken lig için bir temel kadro kurup üstüne koyarak gelişmek en mantıklısı.

2012'de benzerini yapıp 4 sene de 3 şampiyonluk alan bir temel atıldı. Sonradan zıvanadan çıkıldı ve performans düştü ama yine de başarılı bir dönemdi.

Muslera-25
Selçuk-26
Melo-28
Eboue-28
Semih-20
Emre-20

Riera-29
Elmander-30
Ujfalusi-34

eklemlendi. Şimdi de

Serdar Aziz-26
Armindo Bruma-22
Sinan Gümüş-22
Tolga Ciğerci-24
Lionel Carole-25
Josue Pesqueira-26
Jason Denayer-21

gibi bir hat olacak elimizde.

Bunları geliştirip, 2-3 tane de ciddi takviye yapılırsa iş yapar 3-4 sene bu kadro.

Biur diger tartisma konusu su olacak. Bu sistemde oyun anlaminda yetersiz ama her an gol atabilecek potansiyele sahip olan Podolski mi, yoksa Josue veya Sinan mi?

Poldi oyun sikistiginda oyuna girdiginde de cok yararli olur. Son yarim saat filan mesela. Ama Poldi de yedek birakilacak oyuncu mu tartisilir. Yeri gelir Poldi ile cift forvete de donersin. Tam bir joker.

Poldi her türlü. Üst düzey bitiricilik var. İlk hedemiz kazanmak olduğu için daha çok önde Poldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt