Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol Arena‏ @futbolarena
Galatasaray, Watford'de forma giyen 20 yaşındaki Nijeryalı forvet Isaac Success ile görüşüyor. (NigeriaSoccer)
Cq9N0DxXgAEq9U8.jpg

Adami ama 2 ay önce almislar, biraz sacma.

Niasse da inanilmaz katki verir gelirse. Zamaninda burun kivirdigim icin cok pismanim.

Bu konusulan isimler gelirse (Tiote, Denayer, Niasse), gercekten saglam takim oluruz.

Hersey bir yana, sezon basinda bekledigimizden daha basarili bir transfer dönemi gecirmis oluruz. Dogruya dogru.

Bu transferler gerceklesirse, sampiyonluk sinerjisini olusturmak da taraftara kalir. Eger o sinerji yakalnirsa, sampiyon oluruz.

Tiote'nin menajeri Ceylan Çalışkan, Galatasaray'ın Newcastle'a 1.5 M € önerdiğini ve oyuncuya yıllık 1.5 M € verileceğini söyledi. (A Spor)

dün manu hull city macını izlemistim zlatanı izliyeyim diye bu cocuguda gördüm izledim tesadüfe hull citynin hücum hattını abel hernandez ve bu success olusturuyor vereceklerini sanmam

Diarra işide bitsede derin bir oh çeksek.

İsmail Sarıkaya vip bölümünde ki taraftarlara Diarra geldi demiş , dün

Hayırlısı ...

Yönetim Tiote'yi alarak ön libero transferini Diarra gelmese bile garanti altına almış oldu. Maliyetine bakıldığında Donk'u şutlarsak dengelerde bir değişim olmayacak gibi. Diarra'ya da gelirsen ala, gelmezsen de sana mecbur değiliz mesajını verdiler.

bilic 40 50 milyona yakın para harcadı takımında 1 tane bile adam akıllı forvet yok tam sopalık bu herif illa kovduracak kendini

Aslında ben Hamza döneminde de niasse adı ilk geçtiğinde sevinmiştim . Sonradan Hamza'dan nefret edince ve de ibo ismi çıkınca ben de burun kıvırmıştım ama Ada'm ondan sonra Rusya'da harika oynadı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt