Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hem diarra hem tiote saçma olur.selçuk ,hamit ve donk gibi 3 süperstar var o bölgede.

Anlatamadık hocam biz bunu.. Hem Tiote hem Diarra fazla olur diyenler net kuş beyinlidir veya direk kuştur...

Yahu ocak ayında donk-hamit-selçuk ne varsa Çin'de salı pazarı hangi günse aç üçe beşe kakala..

Tiote gelirse bence forvetten başka transfere gerek yok.

Denayer yerine, yedek solbek alabiliriz en fazla.

Galatasaray, Watford'un golcüsü Isaac Success'i kiralamak istiyor.

Cq9Oaf5W8AAbAGg.jpg

Makul bi alınabilir opsiyon fiyatı olmadığı sürece ben kiralamaya karşıyım..

Diarra yatsin bosverin. Tiote adamdir, Selcuku keser. Tiote ve Tolga orta sahasini görürüz insallah artik.
Niasse ve Denayeri kiralayin sampiyonluk icin yeter.

Almamiz gerekiyordu ama yabanci sinirlamasindan dolayi. Bu yabanci sinirlamasi kulüpleri resmen batirdi. Umarim hic geri dönmez su sacma sapan uygulama. Türkiye Liginden hic bir transfer desteklemem genelde ama o günün sartlari beni bile kabul ettirmisti.

Öyle bir gereklilik yoktu, adam futbolcu bile değildi benim gözümde. 3 edecek adam için 5 vermek değildi bu, çamura altın bedeli ödemekti; nokta...

beyler tamam tiote sert defansif bi oyuncu ama diarra aynı zamanda teknik ve organizatör bi oyuncu. diarra da kesinlikle alınmalı, çok üst düzey bi oyuncu.

Denayer 1 yıl için tekrar kiralanacak. Hafta içi resmiyete dökülmesi bekleniyor. (Evren Göz)

Tiote için Diarra beklenecek, her ikisiyle de sözleşme imzalanma ihtimali var. Pazartesi son gün Diarra için, herşey netleşecek. (Evren Göz)

Forvet için Niasse ile imza aşamasına gelindi. (Evren Göz)

Bu senenin kaybı Diarra gibi birini alma fırsatı doğmuşken bu transferi yapmamamış olmamızdır..

Diarra görüp görebileceğimiz en klas ortasahalardan biri olurdu.. takıma net 3-4 level atlatırdı.

Benim hayalimdeki ortasaha Sneijder'in arkasına 2 koşan basan ortasaha ( Tolga gibi Tiote gibi ) bir tana de klas hem koşan hem tekniği iyi bi futbolcu ( Diarra )

Çok yaklaştık ama olmadı..

Muslera

Chedjou-Denayer-Serdar

Cavanda-Tiote-Selçuk-Carole

Sneijder

Bruma-Eren

Arada bir denenebilir.​

Yabancı sınırı vardı diye a2de bile oynayacak kapasiteye sahip olmayan topçulara milyonlarca avro ödememize gerek yoktu.

88a44dbab035e43e0da7bf4cdbbeb4d9.jpg

Transfer canavari Dursun Ozbeck

Tum zenci futbolculari saklayin. Her an transfer edebilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beşiktaş neden hala hücumcu arıyor?

Kaleci ve defans hattı çok kötü bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt