Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya şu cinsleri ciddiye almayın. Bir de inanıp paylaşıyorsunuz. Gayet medeni şekilde eleştirdim , hemen engel koydu çünkü sıktığını kendi de biliyor . Berk'miş

Sent from my iPhone using Tapatalk

5 milyonluk cezayı verip ufak şeylere takılacağımızı sanmıyorum. Bence de gereksiz kasıyorlar

Diarra hakkinda:

Berk Özkaya ‏@BerGS_10 27 min.27 minuten geleden
Evet arkadaşlar sözleşme hazırlanıyor demiştim imaj hakkı muhabbeti çıkmış ortaya yarın karar verilecek deniyor ama Başkan istekli imiş
Daha GÖZ hakkı var, sözleşme kalemi imzalamadi parası var , ebesine doğum parası var öyle uzar gider

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonuçlar kötü olsaydı Tolga iyi cikmasaydi Diarra transferi yatınca görürdüm ben bu forumu simdi Diarra yatti kimsenin umurunda değil Tiote ye tavl olduk :-)

Bursanın ki de mallk yani gecen hafta kazandilar dakika daha 54 adami islikliyorlar.
Hamzayi sevdiğinden degil ama cok sacma

Diarra transferinde biz cezayı belki bir noktaya çekince kesin bir kaç kulüp araya girdi. Twitter da Milan Sevilla ismi geçiyor... valla bunlar araya girip alabilir. Şu sartları sunup diarra gelmemesi ahmaklığı olur. Tabi başka bir takım devreye girmediyse. Marsilya bile ödeywbilir. 6 aydan 6 aya 750 bin euro.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer ceza konusunu bizim yardımımızla çözüldüyse ve Diarra başka takımların teklifini bekliyorsa masadan kalkalım direk zaten.Böyle paragöz etik dışı bir davranış kabul edilemez.

arkadaşlar gün boyu yoktum takip edemedim . Tiote noldu geldimi ? günün özetini kısaca verebilecek bir renkdaş var mıdır acaba
Günün özeti taraftar aş eriyor .

Böyle mmm canımız ne çekiyor , çilek görünümünde kivi tadında muz gibi koksun ..

Üzerine çikolata sosu

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tiote - Tolga'ya razıyım. Diarra gelse müthiş olurdu ama Tiote de (Diarra kadar olmasada) katkı sağlar.

Bahsettiğin üzümleri Aysal bize şarap olarak sundu.
Dursun adam akıllı bağcı olsaydı bizde onunla ilgilenmek yerine üzüm yerdik.

Ne eren ne tolga ne serdar ne josue GALATASARAY'ın ilk 11 futbolcusu değil.
Yedekten öteye gidemezler..

Dursun ölümü gösterip,seni sıtmaya razı etmiş gibi görünüyor.

HELAK OL YAĞLI SURAT!

Şimdi Aysaldaşların damlamasın diye uzatmak istemiyorum ama ben bu kulübün ölümünü Hajrovic-Ontivero-Salih-Pandev-Tarık-Selçuk (Anlamsız uzatılan sözleşmesi)-Prandelli vs vs ile gördüm, şimdi saydığın adamlar şifa gibi geliyor anlıyor musun?...Anlamayacağını biliyorum da işte...

Ne Terimci, ne Aysalcı, ne Özbekçiyim. Bir tek Galatasarayımın menfaatlerini düşünür, iyiye sevinir, kötüye üzülürüm. Bu kulüp hem idari hem teknik anlamda yıllar yılı iyi yönetilmiyor; gelen iki şampiyonluk sonrası herkesin taptığı Terim-Aysal ikilisinden çekincelerini ve yaşadığımız şu günlerin geleceğinden endişesini belirten de benim, istersen 2013 de yazdığım mesajları bulurum, dalga geçenlerin arasında sen de varsındır muhtemelen...Rakipler de bir o kadar kötü yönetildiği için kazanılan kupalar insanların gözünü boyamaya yetiyor, meselenin özeti budur...

Ali Naci ile evren göz savaşında bakalım kim galip çıkacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dün Akhisar 1-1 iken bir tane içeri vursa burası küfür kıyamet giderdi. Gelecek oyuncuları geçtim gitmesi gereken bir tane bile oyuncu gitmedi.

Ali Naci Evren den daha güvenilir bence.

Tiote Diarra pazariklari icin göstermelik bir blöf olabilirmi acaba ? neden coktan kap gelmedi ?

Insallah öyledir. Tiote cok gereksiz olur. Hele ki riekerink dün selcugu o kadar övdükten sonra.

Kesemez selcugu tiote. Net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt