Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pektemek yardiriyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

75201392945872.jpg

Tiote imzayı atsın kaçırmayalım ben güvenmiyorum bu yönetime kaçırır falan dos suz kalırız imzayı atsın sonra diarra ya bakarız olursa olur birde forvet gerekli tek eren yetmez denayer de tek kulvarda yeterli zaten

Hamza bizdeyken hatirliyorumda anadolu takimlarina karsi %48 topla oynama kasiyorduk

Dursun'un iyi debigi koymus bu amzaya

Geçen yıl Hamza'nın verdiği saçma demeçler,yaptırdığı yaptırmadığı transferler falan ihale Dursun başkanın da üzerine kaldı.Millet onların etkisinde halen.Geçen yılki rezaletin sorumlusunun Hamza olduğu gün gibi aşikar.Yönetim yaptı bir acemilik,ama bu yönetim ağzıyla kuş tutsa taraftara yaranamayacak gibi görünüyor.

Neyse su amzanin adini yazmayin. Moralim bozuluyor onun yaptiklari aklima gelince

Geçen haftaki rezil futbolun nedeni biz değilmişiz, Karabük aşırı hazırmış o yüzden

Beter ol pislik ırkçı beter ol. 1 yıldır futbol izlemek istemiyordum senin yüzünden şimdi her gün maç olsa keşke diyorum. Lanet pislik herif başarısızlık peşini bırakmasın

Geçen yıl Hamza'nın verdiği saçma demeçler,yaptırdığı yaptırmadığı transferler falan ihale Dursun başkanın da üzerine kaldı.Millet onların etkisinde halen.Geçen yılki rezaletin sorumlusunun Hamza olduğu gün gibi aşikar.Yönetim yaptı bir acemilik,ama bu yönetim ağzıyla kuş tutsa taraftara yaranamayacak gibi görünüyor.
Yonetimde az degildi ama sanirim bu Hamza cok farkli bir boyuta tasidi dedigin gibi.

Ozellikle Nazif effect nokta atisi oldu

Ali Naci Evrene göre daha güvenilir. Demek ki Niasse yerine başka biri gelecek. İsaac Success haberleri gördüm Twiterrda doğru mudur

Yonetimde az degildi ama sanirim bu Hamza cok farkli bir boyuta tasidi dedigin gibi.

Ozellikle Nazif effect nokta atisi oldu

Yönetimin tek suçunun,Hamza'ya aşırı itibar etmesinde görüyorum ben,geçen transfer dönemi için.Şu anda harcanan paralara,daha da harcanacak paralara bakarsak,geçen yıl adam gibi bir hocamız olsaydı daha iyi olurdu eminim.

Nazifoğlu da dediğin gibi,açıksözlü iyi bir yönetici.Onun da payı var.

Abi Niasse gibi bir adam gelmek istiyor ama biz istemiyoruz öyle mi? İşte bu çok saçma öyle bir lüksümüz yok şu anda forvet konusunda. Gelir gelmez ayrı konu ama Ali Naci saçmalıyor bu cümlesiyle.

Aynen. Bir baska avantaj 2. Yari tum derbiler evimizde. Vodafone ve Ulker'den en az 1'er puan alirsak ruzgari arkamiza aliriz

Kadıköy galibiyeti için çok ideal bir sezon,Fener son yılların en güçsüz Fener'i bence.Konuşulan adamları alırsak,kadro kalitesinde basarız farkı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt