Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
Simdi merter bizdeydi hoca hamza olsaydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pektemek yardiriyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hamza bizdeyken hatirliyorumda anadolu takimlarina karsi %48 topla oynama kasiyorduk
Dursun'un iyi debigi koymus bu amzaya
Geçen haftaki rezil futbolun nedeni biz değilmişiz, Karabük aşırı hazırmış o yüzden
Yonetimde az degildi ama sanirim bu Hamza cok farkli bir boyuta tasidi dedigin gibi.Geçen yıl Hamza'nın verdiği saçma demeçler,yaptırdığı yaptırmadığı transferler falan ihale Dursun başkanın da üzerine kaldı.Millet onların etkisinde halen.Geçen yılki rezaletin sorumlusunun Hamza olduğu gün gibi aşikar.Yönetim yaptı bir acemilik,ama bu yönetim ağzıyla kuş tutsa taraftara yaranamayacak gibi görünüyor.
Geçen haftaki rezil futbolun nedeni biz değilmişiz, Karabük aşırı hazırmış o yüzden
Buna rağmen 3 puan çok iyi.Belki şampiyon yapacak bizi o 2 puan.Her bir puan değerli bu ligde.
Yonetimde az degildi ama sanirim bu Hamza cok farkli bir boyuta tasidi dedigin gibi.
Ozellikle Nazif effect nokta atisi oldu
Yönetimin tek suçunun,Hamza'ya aşırı itibar etmesinde görüyorum ben,geçen transfer dönemi için.Şu anda harcanan paralara,daha da harcanacak paralara bakarsak,geçen yıl adam gibi bir hocamız olsaydı daha iyi olurdu eminim.
Aynen. Bir baska avantaj 2. Yari tum derbiler evimizde. Vodafone ve Ulker'den en az 1'er puan alirsak ruzgari arkamiza aliriz