Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi peltek gider , lens ile sow'u alır; oo büyük Başkan derler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Başkan büyük değil mi yani renktaş? Aziz Başkan'a karşı olmadığını umuyorum.

Her ne kadar bizim başarımız için elinden geleni yapsa da , artık kupadan sıkıldık . Artık yaşlandıkça çenesi kapanmıyor , yoksa GS tarihimizin en iyi Başkan'ı ama ağız ishali oldu. Susmuyor , sıkıldım renktaş .

Sent from my iPhone using Tapatalk

[h=1]MURAT ÖZEN[/h] [h=2]@Muratozen1903[/h]
Beşiktaş bu ligdeki bütün takımların üstünde oynuyor. Sakatlıklar geçsin, hedeflenen transferler eğer biterse maça çıkmadan bize 3 puan yaz

5.hafta bi koyalım şunlara

Hamza tam gerizekali ya mecburiyetten transfer yapmislar. Embesil herif wlinde dzsudsak ve necid varken bunlari istemem bana turk kani tasiyan asam alin diye cirpinan babam miydi.
Lan.2 senedir turkiyenin en cok para kazanan takimlarindan birisiniz
Ozan,volkan,sener, serdar, enes satmissin.

Paranin dibine vurdunuz ne anlatiyorsun ama kabahat sende degil bu kadar paraya ragmen senle gelecek plani yapanda. Bu senede dzusdsaktan 3.5 m aldin uzerine lan dunya para yahu. Gidip beles diye bilale durkana cokersen olacak olan bu olur tabiki.

Artik acimiyorum aciyamiyorumda sana o kadar ezik durumda bi adam oldun.

2.ligde bile takim bulamayacak seviyeye gelmeni diliyorum. Cikip bizim taraftara atarlanirken dusunecksin kimsenin ahi havada kalmaz hamza..
Umarim gelecekte bir daha bizim kulupten ice giremezsin

Aziz Yildirim bu kulübün gördüğü gelmiş geçmiş en mükemmel başkan

Aksini iddia eden kuş

SON DAKİKA! - Hakan Kutlu (Kayserispor TD): "Umut Bulut'u transfer etmek istiyoruz."

Rehavete kapılmamak lazım beş puan fark iyi ama bişey değil

Kayseriyi aynı Akhisar gibi domine ederek geçip dördüncü hafta kendi sahamızda iyice göz Dağı vermemiz lazım

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

beşiktaş ve fenerbahce ile en azından berabere kalmalıyız deplasmanda.

biz kazanip bunlar kazanmazsa var ya, müthis bir program oluyor beyaz da :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt