Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bol alternatifli bir takım oldu, baya da transfer yaptık (söylenen 4 isim de kapa bildirilirse) bir ceza daha yemezsek ve kadroyu koruyarak takviyeler yaparsak seneye avrupada büyük işler yaparız.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niasse , temiz adam belli . İstemediler beni ama klübü seviyorum diyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Niasse zaten gundemde yok o gelmez yani.

Antrenmanda yapmış olmalı bu hareketleri. Belli ki arıza var herifte...Alınmasını istiyorum, yanlış anlaşılmasın ama şunu görüp de olumlu düşünmek zor, umarım aklı başına gelmiştir, artık olgunluk yaşlarında kendisi...

yenildikleri maç bitince sinirlenmiş haıcm ne var bunda. güzel bişey bence

Ya arkadaş burda ne kadar gergin adamlar var

Ya birinin yazdığı hoşunusa gitmedi mi içinde hakaret provokasyon falan olmamasına rağmen gergin cevaplar

Şunu anlatıyorum

Lokomotif Moskova ile sorun hal olursa tamam dedi yönetici

Şimdi olmazsa ve geçistirirlerse tepki ağar olur

Ama çıkıp şöyle bir sorun çıktı derlerse yada tekrar oturduk düşündük bütün bütçeyi bir oyuncu yerine eksik bölgelere dağıttık falan derlerse mesela tiote denayer niasse o zaman tepki çok abartılı olmaz

Ben bile dünkü maçtan sonra eğer geri kalan bütün bütçe bir oyuncuya gidecek ise takımın selameti için tiote forvet denayeri tercih ederim

Diarrayı tartışmıyorum bile... Farklı bir oyuncu ama benim için takımın genel selameti daha önemli

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ne yazdığın mesajdan rahatsız oldum, ne de gerginim; hep böyle alakasız çıkarsamalar mı yaparsın?...

Niasse , temiz adam belli . İstemediler beni ama klübü seviyorum diyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yalnız hamza varken gelmemesi iyi olmuş gelseydi Umut'un arkasında kariyeri bitecekti hem de beklentimiz çok yüksek olduğu için o baskı altında ezilebilirdi şimdi gelirse JOR hocamız uçurur ama gelecekse opsiyonlu gelmesi lazım :D :D

Antrenmanda yapmış olmalı bu hareketleri. Belli ki arıza var herifte...Alınmasını istiyorum, yanlış anlaşılmasın ama şunu görüp de olumlu düşünmek zor, umarım aklı başına gelmiştir, artık olgunluk yaşlarında kendisi...

Ne arizasi var herifde ya? Kac kere izledin?
Forumda bikere olsun birisi PLi 10 senedir takip ediyorum desin ya.

Şu CL'ye katılım statüsünün değişmesi hiç iyi olmadı ya. Tam Hollanda futbolu sıçmışken ve 9. Belçika ile aradaki puan farkı 1'in altına inmişken kural değişti. Yüksek ihtimalle de sezon içerisinde onları geçip seneyi 9. sırada kapatabiliriz.

8. sırada bulunan Ukrayna'yı da zaten Luce'nin bırakmasıyla biraz düşüşe geçen Shaktar'ın eski başarılarını da sürdürebileceğini düşünmüyorum. Geriye bir D. Kiev kalıyor bir de biraz Dnipro. Onları da üç büyüklerin yanında Osmanlı, Başakşehir, Konya ve Trabzon'un olduğu kadar desteğiyle 2-3 yıl içerisinde geride bırakıp 8. sıraya yükselebilirdik.

En önemli şey de bu. İlk 8'de bulunan ülkelerin şampiyonları CL'ye 1. torbadan katılıyor. 2-3 yıl sonra CL'ye 1. torbadan katılmak gibi bir ihtimal varken şimdi elimizde ülke şampiyonunu direk gruplara bile gönderememe ihtimali var.

Tiote iyi valla bize ilac gibi gelecek suna inanin ya. Suan ki durumunu bilmiyorum ama arkadaslar size sözveriyorum ki bu adam o newcastledaki ilk 4 senesini oynasin burda, selcuku felan Cin'e kadar yollar.

kenan unal troll renktaş ciddıye alma mılletı sınırlendırıp ceza aldırıyor

Ne zaman böyle bir hareketimi gördün el insaf günah almaya ne meraklı adamsın

Üstelik senin ve yüksel gibi kibirbahçe şike yapmışdır diyemeyen birinin trollük suçlaması yapması komik bile değil

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

TİOTE

Pas yönü

31.4 İleri / 27.1 Sağ /12.0 Geriye / 29.6 Sol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt