Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra da gelir Tiote de burası GALATASARAY :gsbayrak:

TIOTE - LASS DİARRA gelsin (1.5 m + 4 m euro ) = 5.5 M euro
DONK'u ve TARIK'I kiralık olarak iteliyoruz(1.8 m + 1.5 m euro) = 3.3 m euro
SELÇUK'u ara transfer de kankası BURAK YILMAZ'ın yanına yolluyoruz (3 m euro) = 3 m euro
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6.3 M EURO - 5.5 M EURO = 0.8 M EURO kara geçiyoruz

UMUT + OLCAN + TARIK + SALİH + DONK = 1.8 + 1.6 + 1.5 + 0.4 + 1.8 = 7.1 M EURO

DENAYER = 0.8 M EURO
TIOTE= 1.5 M EURO
DIARRA = 4 M EURO
FORVET= 1.5 M EURO
------------------------------
TOPLAM: 7.8 M EURO - 7.1 M EURO = +0.7 M EURO

Yönetim isterse her ikisini de alabilir tabi ki bence kombine ve forma satışlarını düşünürsek 2 sini almak isteyecekler eğer ki şu an 2 de 2 yapmışız ve inanılmaz bir yükselişe geçiyoruz Diarra + Tiote gelirse kombine + formalarla rahat paralarını bir şekilde çıkaraklardır :oley:

ah şu ballı tinerciler barça city grubuna düşecekti ki şunları şöyle evire çevire 7-8 lik yapacaklardı ucuz yırttı kargalar.

Diarra da gelir Tiote de burası GALATASARAY :gsbayrak:

ARKADAŞLAR FORMÜLÜ AÇIKLIYORUM:

TIOTE - LASS DİARRA gelsin (1.5 m + 4 m euro ) = 5.5 M euro
DONK'u ve TARIK'I kiralık olarak iteliyoruz(1.8 m + 1.5 m euro) = 3.3 m euro
SELÇUK'u ara transfer de kankası BURAK YILMAZ'ın yanına yolluyoruz (3 m euro) = 3 m euro
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6.3 M EURO - 5.5 M EURO = 0.8 M EURO kara geçiyoruz

UMUT + OLCAN + TARIK + SALİH + DONK = 1.8 + 1.6 + 1.5 + 0.4 + 1.8 = 7.1 M EURO

DENAYER = 0.8 M EURO
TIOTE= 1.5 M EURO
DIARRA = 4 M EURO
FORVET= 1.5 M EURO
------------------------------
TOPLAM: 7.8 M EURO - 7.1 M EURO = +0.7 M EURO

Yönetim isterse her ikisini de alabilir tabi ki bence kombine ve forma satışlarını düşünürsek 2 sini almak isteyecekler eğer ki şu an 2 de 2 yapmışız ve inanılmaz bir yükselişe geçiyoruz Diarra + Tiote gelirse kombine + formalarla rahat paralarını bir şekilde çıkaraklardır :oley:

Malesef göndermek istediğimiz hiç bir oyuncunun maaşını tamamen gönderdiğimiz kulüplere kabul ettiremiyoruz

Maksimum yarı yarıya

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

iyi geceler arkadaşlar ruyanızda tioteyı gorun

Malesef göndermek istediğimiz hiç bir oyuncunun maaşını tamamen gönderdiğimiz kulüplere kabul ettiremiyoruz

Maksimum yarı yarıya

El altından onlar halledilebilir diye düşünüyorum sonuçta oyuncu takımdan giderse bir şekilde maaş yükünün tamamını onlarda gösterebiliriz :hat:

Bizim rüyalarımız kibirbahçelilerin dickli rüyalarını geçemez

tiote+diarra alın be lüdfen be ayıp be.

Diarra'yi alalim alabiliyorsak ya, Tiote geldi diye vazgecmek salaklIk olur. Diarra cidden inanilmaz katki saglar, inanilmaz kaliteye sahip.

Neyse beyler, iyi geceler. Bugün hareketli bir gün olacak, umarım Diarra'da mutlu sona ulaşırız.

O kadarını bilemem ama ben tiote forvet ve denayere razıyım

Diarra başka orası ayrı

Kombine satışlarından;
30.000 kombine ortalama 2.000 TL dersek = 60.000.000 TL yapar = 17 M EURO yapar

Forma satışlarından;
Her forma başına %50 para kulübe kalsa = 160/2: 80 TL yapar

200.000 forma sayılsa her forma için 80 TL kulübe girse = 16.000.000 TL yapar = 4.8 M EURO yapar
----------------------------------------
Kombine + forma satışları= 17 + 4.8 = 21.8 M EURO yapar

Ben ne muhasebeciyim ne de çok iyi hesaplardan anlarım emin olun kulübün içindeki adamlar ne hesaplar yapıyordur doğru hamleler bizi uçurabilir yanlış hamlelerde felakete sürükleyebilir bence Diarra da gelecek Tiote de :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt