Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
590
yüzünden belli,almışız bunu
dursuna napmis otelde. adam terlemis resmen.

Tiote iyi çıkmayacak gibi his var içimde..ahmed barusso geldi aklıma..diarra olmazsa sıkıntı..

Ceketten ter izi mi belli olur kesin baska birsey var

Degisik bir fantazi

Galatasaray Diarra ve Abou Diaby ile anlaşabilir.

Cq_GaXoWYAAZPBT.jpg

twitterdan

herkese iyi geceler renktaşlar özlemişiz...
Sizleri gerçekten yarın diarra tiote açıklanırsa soluğu GsStorede alıyorum...Ve şunu tescilledim artık kafamda

2 çapsız 1 ipte oynamaz dursun çapsız bir adam ama olası alabileceğimiz oyuncularıda hamza istemediği için oyuna habire olcan giriyordu kurtarıcı diye...

Yine basladi sacma sapan twitleri tasimaya

Twitter'dan Messi Galatasaray'da yazsam burda paylasacak

sergen gercekten duyumlarina doyum olmuyor ama ben yatacam. iyi geceler sergen iyi geceler arda, iyi foorumlar

Tiote iyi çıkmayacak gibi his var içimde..ahmed barusso geldi aklıma..diarra olmazsa sıkıntı..

o adam baya epl'de futbol oynadı iyi adamdır aslında diarra çok daha iyi olur fakat tiote ile ahmet barussoyu karıstırma renkdaş melo kadar olmaz ama selcuk sapıtınca yada direk onun yerine rahat rahat oynar...

o adam baya epl'de futbol oynadı iyi adamdır aslında diarra çok daha iyi olur fakat tiote ile ahmet barussoyu karıstırma renkdaş melo kadar olmaz ama selcuk sapıtınca yada direk onun yerine rahat rahat oynar...
Dediğin gibi olur umarım ama ben teknik olarak bahsetmedim 6.his olarak bir haz etmedim adamdan..bu adam olmayacak bizde sakatlık vs olabilir bilemiyorum..

herkese iyi geceler renktaşlar özlemişiz...
Sizleri gerçekten yarın diarra tiote açıklanırsa soluğu GsStorede alıyorum...Ve şunu tescilledim artık kafamda

2 çapsız 1 ipte oynamaz dursun çapsız bir adam ama olası alabileceğimiz oyuncularıda hamza istemediği için oyuna habire olcan giriyordu kurtarıcı diye...
Bu konu ile ilgili bir başlık açıp sosyal medya hareketi başlatacağız eğer vaad edilen transferler yapilirsa

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu futbol_5 ne ayak geçen bana linç kampanyası falan başlattıydı, palövrecinin teki gibi geliyor?

Arkamdan sallamaya utanmiyormusun sergen

Rüyamda Riekerink yönetiminde barca ile cl finali oynuyorduk sen benim hakkimda salladigin icin osman mention atti ve uyandim

Yargilanacaksin!!!

cevap vermiyor ürktü galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt