- 12 Temmuz 2009
- 60.976
- 24.272
- 3.138
dursuna napmis otelde. adam terlemis resmen.yüzünden belli,almışız bunu![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dursuna napmis otelde. adam terlemis resmen.yüzünden belli,almışız bunu![]()
Tiote iyi çıkmayacak gibi his var içimde..ahmed barusso geldi aklıma..diarra olmazsa sıkıntı..

Ceketten ter izi mi belli olur kesin baska birsey var
Degisik bir fantazi
Tiote iyi çıkmayacak gibi his var içimde..ahmed barusso geldi aklıma..diarra olmazsa sıkıntı..
Galatasaray Diarra ve Abou Diaby ile anlaşabilir.
![]()
twitterdan
Dediğin gibi olur umarım ama ben teknik olarak bahsetmedim 6.his olarak bir haz etmedim adamdan..bu adam olmayacak bizde sakatlık vs olabilir bilemiyorum..o adam baya epl'de futbol oynadı iyi adamdır aslında diarra çok daha iyi olur fakat tiote ile ahmet barussoyu karıstırma renkdaş melo kadar olmaz ama selcuk sapıtınca yada direk onun yerine rahat rahat oynar...
Bu konu ile ilgili bir başlık açıp sosyal medya hareketi başlatacağız eğer vaad edilen transferler yapilirsaherkese iyi geceler renktaşlar özlemişiz...
Sizleri gerçekten yarın diarra tiote açıklanırsa soluğu GsStorede alıyorum...Ve şunu tescilledim artık kafamda
2 çapsız 1 ipte oynamaz dursun çapsız bir adam ama olası alabileceğimiz oyuncularıda hamza istemediği için oyuna habire olcan giriyordu kurtarıcı diye...