Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Valla beni bu haber umutlandirdi. Tiote olmazsa Diarra mutlak olmali.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rokunda dedigi gibi takimin boy ortalamasi, gucu kudreti arttı
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Renktas sen kaynagina dayanarak imkansiz diyordunValla beni bu haber umutlandirdi. Tiote olmazsa Diarra mutlak olmali.
Didi. Ama icinde buzlu cay oldugundan supheliyimo adama programdan önce ne içiriyorlar çok merak ediyorum![]()
Bu haberi teyit edeceğim , eğer mümkün olursa..Aykut İnce:Tiote'nin dizinde büyük problem olduğu bilgisi geldi... Sağlık kontrolü önemli bakalım ne çıkacak
hayirdir
Galatasaray,bugün Umut ile yolların ayrıldığını KAP'a bildirecek. Kayserispor, bu yılki maaşın 700.000 €'sunu karşılayacak. (Kayseri Tempo)
-Tapatalk-
Aykut İnce:Tiote'nin dizinde büyük problem olduğu bilgisi geldi... Sağlık kontrolü önemli bakalım ne çıkacak
hayirdir
bizim maçın özetini izlerken şunu farkettim attığımız son 2 golde de kilit pasları veren Josue imiş.Bu Aslan bize gerçekten fayda sağlayacak gibi.Bunu daha önce forumda bir kaç renktaşımız daha demişti.Kendilerini tebrik ederim
Forumda totem yapmama bebek gibi üzülüp aglayanlar oldugu için biraktim o kaynagi.Renktas sen kaynagina dayanarak imkansiz diyordun
Bu konuda bir gelisme mi varda diarra konusunda daha ümitlisin?
Her iki dizindede problem olduğunu yaZmış aykut ince.
Ayrıca diarradan yüksek maliyeti yüzünden vazgeçildi diye bir laf var
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu haberi teyit edeceğim , eğer mümkün olursa..
Teyit ettiğim bilgi Mr'ları kötü malesef , diz ayak bileği falan haşat.Tiote sağlık kontrolüne girmiş bir daha.
Alın şu Diarra'yı be.