Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra 2 sezon önce yarım sene boşta gezdi, o ara almamızı çok istemiştim gündeme bile gelmemişti. Şimdi ne acıdır ki almak için bütün dünyayı ikna etmemiz gerekiyor, Ruslar'ı bi yandan Fransızlar'ı bi yandan, Diarra'nın kendisini, eşini, menajerini... Sneijder nöbetine döndü resmen olay. O zamanlarda da büyük bi hevesle bekliyorduk ha geldi ha gelecek diye. Sonu da aynı şekilde biter umarım.

Tapa

Bora nabıyon r'daş.

tam yönetime karşı içimde biraz sevgi böcükleri dolaşıyor sonra yine sövmeye başlıyorum yine acele bir transferle yeni bir kazık sokma peşindeler sanırım !! diarra tiote ikilisini birden alacak kadar cesur olamazlar !! ozaman selçuk hamit donk postalanacak demektir çünkü !! eğer tioteyi diarra yı alamadık o yüzden aldık alın size ön libero derlerse taraftardaki olumlu hava gene tersine döner

Bipspordan şimdi mesaj geldi Wesley başkanla toplantıda de Jong önermiş sonra rikerinkde istemiş de Jongu
Yönetimde rikerinkin haberi olmadan tioteyi istanbula getirmiş patron biziz mesajı vermişler

Bipspordan şimdi mesaj geldi Wesley başkanla toplantıda de Jong önermiş sonra rikerinkde istemiş de Jongu
Yönetimde rikerinkin haberi olmadan tioteyi istanbula getirmiş patron biziz mesajı vermişler
öyle saçma şey olmaz beraber 6 saat toplantı yaptı adamlar

Tioteden haberi vardır rikinin.. o değil mesele de jonga bile tamamım en azından tecrübeli adam tiote tamam newcastle da oynamış ama pek ışık vermedi bana . en iyisi diarra olucak ama maliyeti yüksek ona da katılıyorum böyle b.k bi durum.

Troll olmama ihtimali kafamı kurcalasa da bu ne birader hep mi aynı foruma denk geldiniz.. Ömer Y.ALAR - Yüksel E.KOYUN-Rahmi D.Elikoğlu nasıl bir akımdır bu :D

birinizin bile adı gerçekse kusura bakmayın ama dikkat edilmeyecek gibi değil ki

14141509_535520763301548_8830774616368901865_n.jpg

#FAA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt