Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nazifogluda yok soyle yaptik yok boyle yaptik diye anlatiyor da icraat yok. Hep bi süre veriyor olmuyor tekrar tv ye cikip baska gune sure veriyor kabak tadi verdi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nazifogluda yok soyle yaptik yok boyle yaptik diye anlatiyor da icraat yok. Hep bi süre veriyor olmuyor tekrar tv ye cikip baska gune sure veriyor kabak tadi verdi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Simdi cikip yarini bekliyoruz der

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim kafadan biri daha de jong ayısı iş yapar bu ligde .. ama bu tiote tam baltazar teknik sıfır saidou vol 2 olacak..

Melo gittiğinde söyledim o boşluğu anca de Jong doldurur lass gelsin istiyorum ama korkuyorum borcumu ödetirim diyip yatarsa moku yeriz ama de Jong iyidir her zaman oynar süper lig içinde ideal oyuncj bence

Arkadaşlar bugünkü şartlar altında menisküs cok problem değil.

İki kere menisküs ve ön çapra bağ ameliyatı geçirmiş biri olarak (iki ayrı diz, yani aynı dizde tekrar etmedi bu sakatlıklar) menisküz 4 haftada atlatılabilecek bir sakatlık problem değil.

Asıl sıkıntı bağ kopması ve raporda geçtiği söylenen iki bacak kaslarındaki farklılık bence.

Bu tür kas farkları bağ ameliyatlarından sonra ortaya çıkar. Bende iki kere oldu bu.

MarvinTheMartian

geçmiş olsun
bir hekim olarak söyleyeyim, bir futbolcu da menisküs problemi var diyorlarsa bil ki adamın menisküs'ü diye bişey kalmamıştır. Menisküs kıkırdak yapısıdır, birçok deformasyon şekli vardır. Profesyonel sporcu olmayanlar için ameliyatla çok rahat toparlayabilir, ama profesyonel sporcuların ciddi yırtıklarında çok büyük arızalar çıkmaktadır.

Beyler hani böyle tam herşeyi hazırlarsın ya tatile çıkıcan ama kaynana bende geliyom der aha şimdi sıçtım dersin bizdeki durum bu şuan hakket sıçtık.

Tiote kapak atcak yer arıyormuş demek ucuzda olsa olmamalı artık lass olmazsa kasap de jong gelsin tolgayla beraber fena olmaz

Ben şu saatten sonra meloya yönelirdim keşke olsa

Melo gittiğinde söyledim o boşluğu anca de Jong doldurur lass gelsin istiyorum ama korkuyorum borcumu ödetirim diyip yatarsa moku yeriz ama de Jong iyidir her zaman oynar süper lig içinde ideal oyuncj bence
gelsiiin keltoşş iş yapar kesinlikle sneijder de var selçuğun para alıp yatma devri bitsin.

geçmiş olsun
bir hekim olarak söyleyeyim, bir futbolcu da menisküs problemi var diyorlarsa bil ki adamın menisküs'ü diye bişey kalmamıştır. Menisküs kıkırdak yapısıdır, birçok deformasyon şekli vardır. Profesyonel sporcu olmayanlar için ameliyatla çok rahat toparlayabilir, ama profesyonel sporcuların ciddi yırtıklarında çok büyük arızalar çıkmaktadır.

Çok teşekkur ederim.

Tabi sporcuların yaptığı egzersizlerde oluşan yırtıklar gibi bişi geçirmedim fakat benim bir dizimde iç menisküsüm yok, ameliyatta dikilemeyeceğini karar verip aldılar.

Kıkırdaklarla aynı görev grubunda olduğunu biliyorum ama aynı dokuda olduğunu bilmiyordum. Benim bildiğim kıkırdaklar kemiğe bitişik kemiği koruması için gelişen yapıdır, menisküs işe daha çok sert bir zara benziyo benim gözlemlediğim.

MarvinTheMartian

neyine inanmıyorsun adamın dizleri haşat işte , he bu oynayamaz anlamına gelmiyor.Sinan güler'in de ayak bilekleri sorunlu ama adam taş gibi oynuyor.

yalnız bir sakatlık nüksü durumunda bu oyuncuların geri dönmesi çok daha geç olur.Ayrıca videolardaki eski performansını da beklemeyin.

1,5m euro riske girmek için çok büyük meblağ değil ama diarra varken hata olur.

İnanmadığım kısım sakatlığı değil bunun bahane edilmesi. Serdar'da sakat oynayamıyor hala ama verdin 4.5 milyonu. Diarra'ya ve maliyetlerine başından beri ihtimal vermiyorum, Tiote gelmişken bitirelim işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt