- 6 Eylül 2014
- 95.622
- 66.049
- 4.608
Nevzat Dindar
@nevzatdindar
Ben sana mecburum DİARRA!!!
Bu ne la
@nevzatdindar
Ben sana mecburum DİARRA!!!
Bu ne la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmiş olsun
bir hekim olarak söyleyeyim, bir futbolcu da menisküs problemi var diyorlarsa bil ki adamın menisküs'ü diye bişey kalmamıştır. Menisküs kıkırdak yapısıdır, birçok deformasyon şekli vardır. Profesyonel sporcu olmayanlar için ameliyatla çok rahat toparlayabilir, ama profesyonel sporcuların ciddi yırtıklarında çok büyük arızalar çıkmaktadır.
ali naci küçük @nkucukk 1 dk.1 dakika önceSerik, Antalya
SICAK BİLGİ:Tiote, 45 dakika önce sağlık kontrolüne girdi.Şu anda Medical Park Hastanesinde sağlık kontrolünde. Kısaca şu an sorun yok
İyice yılan hikayesine döndü dos işi.
Tiote bildiğim kadarıyla liv hospital'da kontrole giriyor , bu ali naci sallıyor olabilir.ali naci küçük @nkucukk 1 dk.1 dakika önceSerik, Antalya
SICAK BİLGİ:Tiote, 45 dakika önce sağlık kontrolüne girdi.Şu anda Medical Park Hastanesinde sağlık kontrolünde. Kısaca şu an sorun yok
İyice yılan hikayesine döndü dos işi.
ali naci bu yönetimle çok samimi dursunu biliyo o yüzden doğru gibi geldi banaali naci küçük @nkucukk SICAK BİLGİ: Tiote, 45 dakika önce sağlık kontrolüne girdi. Şu anda Medical Park Hastanesinde sağlık kontrolünde. Kısaca şu an sorun yok
bu ne yaw
benim anlamadığım bu adamlar kontrolünü iki ayrı hastanede mi yaptıyorlar?ali naci bu yönetimle çok samimi dursunu biliyo o yüzden doğru gibi geldi bana