Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar
‏@nevzatdindar
Ben sana mecburum DİARRA!!!

Bu ne la

geçmiş olsun
bir hekim olarak söyleyeyim, bir futbolcu da menisküs problemi var diyorlarsa bil ki adamın menisküs'ü diye bişey kalmamıştır. Menisküs kıkırdak yapısıdır, birçok deformasyon şekli vardır. Profesyonel sporcu olmayanlar için ameliyatla çok rahat toparlayabilir, ama profesyonel sporcuların ciddi yırtıklarında çok büyük arızalar çıkmaktadır.

Çok teşekkur ederim.

Tabi sporcuların yaptığı egzersizlerde oluşan yırtıklar gibi bişi geçirmedim fakat benim bir dizimde iç menisküsüm yok, ameliyatta dikilemeyeceğini karar verip aldılar.

Kıkırdaklarla aynı görev grubunda olduğunu biliyorum ama aynı dokuda olduğunu bilmiyordum. Benim bildiğim kıkırdaklar kemiğe bitişik kemiği koruması için gelişen yapıdır, menisküs işe daha çok sert bir zara benziyo benim gözlemlediğim.

MarvinTheMartian

95857173464d7a63664fcfa459e90e61.jpg

Tiote'nin haremi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ciddi ciddi sorun varmış dizinde.En önemli işi son dakikaya bırakırsan olacağı bu zaten ne halt yiyecez şimdi?

ali naci küçük ‏@nkucukk SICAK BİLGİ: Tiote, 45 dakika önce sağlık kontrolüne girdi. Şu anda Medical Park Hastanesinde sağlık kontrolünde. Kısaca şu an sorun yok

bu ne yaw

Millet biz burada 3-5 twitter duyumcusunun lafıya konuşuyoz biri attı ortaya diz sakatlığı..Hele bir açıklama gelsin anlarız..

dha son dakika geçti tiote çürükmüş sol bacağı sağ bacağına göre daha güzçsüzmüş her sene bir skandala imza atıyoruz helal olsun !! bunlar bu kafayla diarrayığımı alırlar anca !! bizde salak gibi hayal alemine dalıyoruz

Ali Naci yine satılık kalem olduğunu kanitliyor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt