- 1 Temmuz 2010
- 19.923
- 6.632
- 1.823
Bu sarkiyi ilk Far cry 3 te lav silahıyla uyusturucu tarlasi yakarken duymustum
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sarkiyi ilk Far cry 3 te lav silahıyla uyusturucu tarlasi yakarken duymustum
Gökmen başarılı benceDuyumcularinda bi b.k bildigi yok onu anlamis olduk. Quakerboy, Evren Göz vs hic biri bisey bilmiyor en yogun gundemde bile yazmaktan çekiniyorlar bu adamlara bende prim verdim kendi adima ozur diliyorum
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
video tamamen düşmedi henüz renktaş. parça parça var.
Kojiro Hyuga sur Twitter : "FETO demiş ki G.Saray'a destek olalım
G.Saray'a para mı gelmiş?
G.Saray zaten borc batağına batmamış mı kardeşim? https://t.co/1qSsXlDXIS"
Bu da yazı olarak.
”Bu savcıları neden kulube uye yaptın?”
Video düşünce paylaşacam zaten.
video tamamen düşmedi henüz renktaş. parça parça var.
Kojiro Hyuga sur Twitter : "FETO demiş ki G.Saray'a destek olalım
G.Saray'a para mı gelmiş?
G.Saray zaten borc batağına batmamış mı kardeşim? https://t.co/1qSsXlDXIS"
Bu da yazı olarak.
”Bu savcıları neden kulube uye yaptın?”
Video düşünce paylaşacam zaten.
17.00dan sonra kapalı değil miFlaş flaş flaş ! Farkettiyseniz klubumuz kap bildirimlerini saat 17:00'dan sonra yapmaktadir. Sicak saatler yaklasiyo![]()
lahmacun salatasiz olmaz zaten paket olarak vermek lazimKayseri olcan'ida istiyomus
Kayseri olcan'ida istiyomus
cok sert girmis cidden takir takir söylemis
Rifat Pehlivan (Kayserispor Basın Sözcüsü): "Umut Bulut ve Olcan Adın'ı transfer etmek istiyoruz. Konu, hafta içi netlik kazanacak." (Sabah)
bunlari sevmeye basladim
Dursun ruyalarina girsin inşAllAh17.00dan sonra kapalı değil mi
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lüksemburgda iş adamı mı var hacıGalatasaray'ın 1 numaralı transfer hedefi Lassana Diarra'nın da formasını giydiği Marsilya'da sıcak saatler yaşanıyor.
Kulübün sahibi Margraita Louis-Dreyfus, hisselerinin büyük bölümünü 40 milyon euro karşılığında Lüksemburglu iş adamı Gerard Lopez'e satmaya hazırlanıyor.
Louis-Dreyfus'un bugün Marsilya kaymakamı Jean-Claude Gaudin'le bir görüşme yapacağı ve ardından da kararını açıklayacağı belirtiliyor.
Öte yandan Galatasaray cephesinin de gelişmeleri dikkatle takip ettiği ifade ediliyor.
gamaspor