Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyumcularinda bi b.k bildigi yok onu anlamis olduk. Quakerboy, Evren Göz vs hic biri bisey bilmiyor en yogun gundemde bile yazmaktan çekiniyorlar bu adamlara bende prim verdim kendi adima ozur diliyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gökmen başarılı bence

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Flaş flaş flaş ! Farkettiyseniz klubumuz kap bildirimlerini saat 17:00'dan sonra yapmaktadir. Sicak saatler yaklasiyo :)

Hıncal ve Altaylı gibi adamlardan taraftarlar nefret etse de Böyle erkek gibi konuşan da olmalı. Yoksa meydan tescilli şikecilere kalıyor, bizim pısırık Başkan da anca snejder'e ceza versin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rifat Pehlivan (Kayserispor Basın Sözcüsü): "Umut Bulut ve Olcan Adın'ı transfer etmek istiyoruz. Konu, hafta içi netlik kazanacak." (Sabah)

bunlari sevmeye basladim

Galatasaray'ın 1 numaralı transfer hedefi Lassana Diarra'nın da formasını giydiği Marsilya'da sıcak saatler yaşanıyor.

Kulübün sahibi Margraita Louis-Dreyfus, hisselerinin büyük bölümünü 40 milyon euro karşılığında Lüksemburglu iş adamı Gerard Lopez'e satmaya hazırlanıyor.

Louis-Dreyfus'un bugün Marsilya kaymakamı Jean-Claude Gaudin'le bir görüşme yapacağı ve ardından da kararını açıklayacağı belirtiliyor.

Öte yandan Galatasaray cephesinin de gelişmeleri dikkatle takip ettiği ifade ediliyor.

gamaspor

Rifat Pehlivan (Kayserispor Basın Sözcüsü): "Umut Bulut ve Olcan Adın'ı transfer etmek istiyoruz. Konu, hafta içi netlik kazanacak." (Sabah)

bunlari sevmeye basladim

dün bir dakika daha dayansalar fener sifir cekiyordu

o yüzden anca tarik da bunlara giderse sahsen affederim

Galatasaray'ın 1 numaralı transfer hedefi Lassana Diarra'nın da formasını giydiği Marsilya'da sıcak saatler yaşanıyor.

Kulübün sahibi Margraita Louis-Dreyfus, hisselerinin büyük bölümünü 40 milyon euro karşılığında Lüksemburglu iş adamı Gerard Lopez'e satmaya hazırlanıyor.

Louis-Dreyfus'un bugün Marsilya kaymakamı Jean-Claude Gaudin'le bir görüşme yapacağı ve ardından da kararını açıklayacağı belirtiliyor.

Öte yandan Galatasaray cephesinin de gelişmeleri dikkatle takip ettiği ifade ediliyor.

gamaspor
Lüksemburgda iş adamı mı var hacı :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marsilyaya serveti satiyoduk 8 e baskani degsti . Simdide lass i alacaz yine degisiyor. De jong mis gibi adam :(

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt