Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nigel de Jong, Galatasaray'dan yıllık 2 milyon 200 bin euro alacak. Önceki kulübünden yıllık 500 bin dolar alıyordu. #Detay
Oha

Sent from my iPhone using Tapatalk

De jongu daha yaşlı sanıyordum wesley yaşında adammış kanım ısındı..bir de tam gaz adam taraftar sever böyle adamları

Ben o bölgeye yavaş yavaş Hamit'i yeni transfer olarak düşünüyorum.

Geçen seneyi oynadığı takımda sakat geçirmiş ama bu sene form tutarsa bizde iş yapar.

Tioteye niyet de jong a kısmet ha. Tolga jong pas baglantısı nası olur acaba ??

Diarra konusunda bir açıklama olacaktır.
Ne yani büyük sürpriz mi oldu şimdi Tiotenin sakat olduğu?
Allah korudu bizi ondan boşverin gitsin.

ne den jongu yahu epl e gitmis emekli olmya hazirlnamis bir oyuncuyumu alacagiz geciniz !
buna riekerink veto verir 32 yasinda adami alirmaz.
selcuk oynasin daha iyi.

De jong > tiote ama ikisini toplasan bi diarra etmez

Ama böyle olacaksa kabul:

----- de jong
Diarra ------
---sneijder--

Valla jong gelsin , hem ismi var hem de bizim karı kılıklı orta sahaya sertlik katar. Biz en çok nerden şikayet ediyorduk , mücadele etmeyen orta saha ; işte jong da psikopat tam bize göre . Ayağı tahta denmiş de , melo gelirken aynı lafları hatırlıyorum . Gönül ister diarra ama geçen seneki transfer dönemi aklıma gelince jong koşa koşa gelsin . Arkadaslar bu klüp devre arası as forvetini sırf transfer yapmamak için sezon bitince yolladı ve umut gibi futbol dışında her şey olan Ada'm as forvet kaldı. Jong iyidir iyi , defansı adam gibi yapsın ve de topu arkadaşını tepsin yeter

Başakşehir li mahmut u alırlarsa şaşırmayın parator un milli takıma adam yetiştirmek gerek şimdi

Salak gerizekalılar.. üçe beşe bakdılar Diarra gibi adamı almadılar yine..

Mal mal taraftarın gelmesini bekleyin siz..

Seneye 6000 kişi de almaz 600 kişiyle maç izlersiniz stad da...

Vizyonsuz çapsız dursun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt