Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık çıkın da diarra olmuyor deyin , aynı leiva'da olduğu gibi. Yeter artık gerçekten , grlmiyorsa söyleyin ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Madem Diarra'ya o kadar para verecektik neden Mvilayi almıyoruz

Veya en kötü ihtimalde Medeli kiralayabiliriz

Giovinco oraya para kazanmaya gitti 7-8m$ alıyor. De Jong dediğimiz adam ise Milan'da o kadar sevilmesine rağmen apar topar gönderildi ve 500k gibi bir para alıyor. Kendisi bile farkında bir cacık olmadığının yani. Bitmiş bir oyuncu bunu demeye çalıştım. Risk içeren bir transfer.

Sezon başı istemiştik Milanla sözleşme uzattı sonra hoca değişikliği oldu bunlarda Sinisa geldi 3-4 maç oynattı. De Jongda ayrılma kararı aldı

Lassana Diarra cuk oturacakti gercekten. Herseyiyle aradigimiz adamdi. Bizi o kadar umutlandirip hayalkirikligina ugratmalari kötü oldu.

Lassana Diarra ismi gecmeseydi De Jong´a da eyvallah derdik, cünkü yönetimden bir beklentimiz yoktu.

Oldu olacak, %99, hersey olumlu falan filan derken, neden vazgectiler anlamak zor.

Maliyetini önceden de biliyordunuz. Simdi neden kiviriyorsunuz ki?

De Jong transferine deginmek gerekirse: De Jong da katki saglar. Türklerin "öldü bitti" deme lüksü yok, cünkü 40 yasinda adamlar kral oluyor burda.

De Jong da rakiplerin anasini aglatir, ancak Lassana Diarra´nin bize atlatacagi seviyeyi atlatamaz.

Dejong-Tiote-Mikel hepsi aynı b...k değil mi ?

Senin Scout birimin yok mu bunlar Carole'u bulmadılar mı ?

Ortasaha da koşacak basacak adam arıyoruz adamların hepsi 30 yaşın üzerinde...

Belliki bu işten anlamıyorsunuz bırak scout birimine bana 20-25 yaş arası Carole maliyetli 2 tane oyuncu bul de sana bulurlar zaten..

İllede komisyon illede enişteye kayına dayıoğluna para kazandırmak için menajer transferleri..

Hakan selçuk çıkarsa ilk 11 den kim gelse arayacağımız en önemli şey pozisyon bilgisi olmalıdır bence..ve bu altyapıda öğretilir..bence de jong ağır olmasına rağmen pozisyon bilgisi yüksek bir adam bu bile olumlu olarak sayılabilir

Tabii, İtalya'da oynadığından pozisyon bilgisi yüksektir ki yüksek zaten ama ne bileyim 2013 2014 zamanı De Jong'un son zamanlarıydı, Tiote gibi.

Ama geçen sezon daha ilk 11 de 5-6 maç oynayamamış( emin değilim ) Tolga Ciğerci bile fark yaratabiliyorsa Jong'da yaratabilir.

tiote sakat,de jong tembel.çıkın siz oynayın lan o zaman.

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar 4 uur4 uur geleden
Ben sana mecburum DİARRA!!!

Bizde sana mecburuz be Diarra... Gelsene lan kara oglan

Katiliyorum. Tiote bu kadar yavas ve agir birisi degildi. Diarra hic degil, Diarra tam aradigimiz kisi. Zaten Nigel De Jong topla iyi degil. Topu ileriye goturecek futbolcu goremiyorum ben. JOR bence Tolgayi kesecek, De Jong - Selcuk yapacak orta sahayi.

Sonumuz olur

Melo-selcuk orta sahasini cl de delik desik ettiler melo'nun bizdeki son sezonunda

Yine temposuz bir orta sahamiz olur

De Jong ayağı öyle abartıldığı gibi kötü bir adam değil. Diarra ve De Jong birlikte gelse bari.

tiote konusunda iyi yaptılar, de jong'a gelince ben melonun şimdiki halini bile daha çok isterim. Dos/CDM bölgesine iyi biri gelmezse şampiyonluğu hediye etmiş oluruz.

5ade262f3cae1d2b00425da692e03a0f.jpg

a36e83a6a9f3fb4917d27acc587eade6.jpg

De jongun dün oynadığı maç istatislikleri ki sofascore reytinglerine göre adam bu sene hiç 7 puanın altına düşmemiş olumlu bişey
500 bine Amerikaya gitmesine gelirsek şahsen ben de zengin olsam (3sene City 3 sene milanda oynadı baya para vardır) 500 bin dolar alıp Amerikada hayatımı yaşarım 2 milyon için Türkiyeye gelmem çok sorgulamamak gerek iyi topçu ayakları da iyi ama kesinlikle bi orta saha daha gerek

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mikel'in savunma meziyetleri yok denecek kadar az. Defansif oyun kurucu demek daha doğru olur ona.

Diarra ihtimali son güne kadar kollanacak belli ki, çarşamba günü ya Diarra ya da De Jong gelir.

Forum bu kadar negatif olduğuna göre en iyi transferimiz De Jong olur.

Yani Lassana Diarra´yi alin, gerekirse Denayer´den vazgecin. Lassana bu takima cok farkli bir katki verecek ya.

Hatta, Lassana Diarra´yi alin, trasferi kapatin gerekiyorsa. Ona da raziyim gercekten.

Türkiye´de oynuyoruz bu sene. Elimizdeki stoperler yeter bize bir sekilde. Yapacak birsey yok.

Ama imkanin varsa, Lassana gibi transfer yapacaksin. Tartisilmaz bile bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt