Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O.cocukları madem alamıycaktınız neden bunca zamandır oyaladınız sen ben sıfatını ..... Dursun

Madem Diarra'ya o kadar para verecektik neden Mvilayi almıyoruz

Veya en kötü ihtimalde Medeli kiralayabiliriz

Dediğin çok doğru, buradan 2 sonuç çıkarabiliriz r'daş.

Birincisi Diarra olayı tamamen uydurma, kurgu. O paralara çıkan takım Diarranın alternatifini De Jong olarak belirlemez.

ikincisi de ülke futbolu olarak menajerlerin kucağına oturmuş durumdayız ve Riekerin de evlat politikası uyguluyor.

Nazifoğlu herkesi kandırdı zaten anlamıştım bunların böyle bir şey yapacaklarını

Başkan diye kamyoncu kılıklı birine ümit bağlarsak olacağı budur. Eğer bu saattten sonra Diarra'yı getiremezlerse hepsine yazıklar olsun.

@GalaBrothers 30 dk.30 dakika önce
ÖZEL HABER | De Jong transferini teyit ettirdik. 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak. w/Gamaspor.

lassana hakkında tüm haber siteleri bitti sayılır falan diyor hiç ayrıntı veren yok. nerde ozaman lan bu adam

Konuda 700 küsür adam var bunların yarısı lass gelmesin diye dua ediyor şuan

nazifoğlu okadar atıp tuttu yine icraatte sınıfta kaldılar. bi kere doğru dürüst iş yapın be bi kere, suç bizde ki bu yalancılara inanıyoruz

Eren'e,Serdar'a göz kırpmadan 4m sayan bir takımın ekonomisi rahatlıkla 3-4 tane Lassana Diarra alabilir.

Lass-OM-langue-1170x658.jpg

Tiote'nin dizinde sorunlar var, sandro'nun da dizinde sorunlar var, nigel de jong bize gore degil, obi mikel bize gore degil, leiva olmadi, tum kapilar seni gosteriyo be diarra.

Diarra'nın gelmeyeceğini nereden biliyorsunuz ?

@GalaBrothers 30 dk.30 dakika önce
ÖZEL HABER | De Jong transferini teyit ettirdik. 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak. w/Gamaspor.
2+1 yetmez. 5 yıllık söleşme yapılmalı. Senelik 2.5 garanti ücret ödenmeli. Bize yakışan hareket bu olur. Böylece bir transfer sezonunu daha geleneklerimize uygun şekilde kapatmış oluruz.

De jong %87 pas isabeti
%68 hava topu kazanma
Meloyu hatirladim
Kart sorunu var biraz sert

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ceza meselesi doğruysa Diarra'nın tek çaresi biziz ee niye uzatıyor bu adam? Diğer türlü kariyeri bitecek zaten, illa ki ikna eder yada cebinden öderdi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt