Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jeremain Lens: "Yarın Fenerbahçe için sağlık kontrolünden geçeceğim. Bu transferi iple çekiyorum." (Fox Sports)

Galatasaray'da Diarra tamam. Resmi imza için maaş bütçesinin rahatlaması bekleniyor. Olcan'ın sözleşme feshi imza için ilk adım.
Kaynak 24sporgecesi

Tiote geçen sezon son haftalarda hep ilk 11 oynadı. Tiote de jongdan çok daha iyi bir isim olurdu ben sebep sakatlık olduğunu zannetmiyorum evlatci riekerink aldırmıştır de jongu yazıklar olsun de jong gelirse

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
de jong u aldırsa tiote yi niye getirtsin istanbula. tiotenin zaten sakatlık problemi olduğunu çoğu kişi söyledi. başlamayın yine türk medyası gibi konuşup hocamızı zor duruma sokmaya

De Jong'un çoğu defansif istatistiği daha iyi Diarra'dan. Ama temposu da düşük ısı haritalarından belli.

Taraftar bosuna israr etmez bir oyuncuda. Biz de seviyoruz kulübümüzü. Gelecegimizi biz de düsünüyoruz.

Biz Muslera da da israr ettik, Sneijder´de de israr ettik, Melo da da ettik, Drogba da da ettik. Bosuna etmedik.

Adamlarin bize kattiklari gün gibi ortada. En ufak zarar etmedik bu adamlardan. Hep kazandik.

Diarra da sana sadece kazandirir, kaybettirmez.

Beyler bu Donk kardesin asil yeri Stoper degilmiydi, bizde hic stoper oynadimi bu kerata ? De Jong etrafindaki oyunculari atesler bence, örnegin zaman zaman meloda oldugu gibi.

Güzel kardeşim De jong atrefını ateşler diyorsun da Diarra ile aralarında kalibre farkı var..

Sneijder ile Selçuk kadar fark var aralarında..

Ne yaptığını bilen Sneijder'in arkasına Diarra gibi birini koyarsan durdurulamaz seviyeye gelirsin..

Adam safi kalite çok paraysa çok para..Sneijder'in muslera'nın Drogba'nın Elmander'in Baros'un aldığı paralar hiç konuşuldu mu ? kaliteli adama vereceksin parayı..

Adam kaliteli olduğu için o paralar o kadar yüksek.. gelirse ortasaha resmen 3-4 level atlayacak..

Çok para çok para diyorsunuz da Selçuk'tan alsa alsa en fazla 1 milyon euro fazla alır.. bu mu çok şimdi..

işte doğru okusan söylediklerimi böyle konussmazsın diyorum ki bende isterim gelsin diarra.. yanlız drogba örneği doğru değil drogba bizim reklamımızı yapan bir oyuncu yani alırsın öyle adam forma sattırır efendim dış basında yer bulursun kolay sponsor bulursun diarra gelirse 31 yaşında bu adam yıllık 4.5 milyondan 3 senede 15 milyon yapar 5 milyonda cezası var etti 20 milyon€

Aklın yolu bir herkes ister diarra gelsin ama gelmiyorsa de jong işimizi görür hiç değilse tr liginde iş yapabilecek bir oyuncu fenevin o aldığı josef ayısından kat kat iyi oynar merak etmeyin..
Olurda diarra gelirse çok para demem kesinlikle ama şu şartlarda alınabilecek fazla oyuncu yok kabahatli kim yönetim sen son güne bırakırsan bu işleri böyle olur zamanında alacaksın oyuncuyu gelicek oynayacak.. Bizde son gün transferleri yapmak adetten olsa gerek 500 bine oynayan adama 2.5milyon verirler 3 sene için... Yorumsuz yani.

Geliyor Lassana Diarra geliyor yakın meşaleleri.

Geliyor cimbom :)

rıekerink gibi bir hocanın hele ki daha iyi tanıdığını düşündüğüm kendi vatandaşı olan bitik bir adamın transferine onay vereceğine inanmıyorum.de jong yerine donku oynatır gene de evet demez bu transfere.

Dün Diarra - Tioteli kadro kuruyoduk bugun De jong yarın Mahmut

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atiba De Jong'dan iki yaş büyük mesele yaş değil..bize daha farklı bir profil lazım

Taraftarımız kimde ısrar etti de faydasını görmedik ? kimler de ısrar edip transfer edildi de faydasını görmedik ?

Ben her zaman diyorum şu forumdan 3 arkadaşı seçelim bizim bu çapsız yöneticilerden bin kat daha iyi yapar transfer işini..

Diarra gel ulaaan gel kurban kesecem gel allahını seversen gel tek sen gel

Yine son güne bırakacaklar transferi.Hay kafanızı sizin.Bu iş gross olayına dönerse kimse şaşırmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt