Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar bosuna israr etmez bir oyuncuda. Biz de seviyoruz kulübümüzü. Gelecegimizi biz de düsünüyoruz.

Biz Muslera da da israr ettik, Sneijder´de de israr ettik, Melo da da ettik, Drogba da da ettik. Bosuna etmedik.

Adamlarin bize kattiklari gün gibi ortada. En ufak zarar etmedik bu adamlardan. Hep kazandik.

Diarra da sana sadece kazandirir, kaybettirmez.

diarra marcos senna veya makeleleyi andiriyor.
bu adamlar 38 40 yasina kadar oynadi.
diarra daha 30 yaslarinda.

De Jong ne durumda bilmiyorumda böyle üst düzey adama cöp muamelesi yapmis cok bilmisler,bu adam ligimize gelmis gecmis en iyi önlibero olur kalite olarak

Güzel kardeşim De jong atrefını ateşler diyorsun da Diarra ile aralarında kalibre farkı var..

Sneijder ile Selçuk kadar fark var aralarında..

Ne yaptığını bilen Sneijder'in arkasına Diarra gibi birini koyarsan durdurulamaz seviyeye gelirsin..

orasini bizde biliyoruz'da , yalniz de jong su an sanki daha yakin gibi duruyor. Gönül isterki ikisi gelsin. Ama De Jongun diarra ile kiyaslanmiyacak kadar fark olduguna hemfikiriz

rıekerink gibi bir hocanın hele ki daha iyi tanıdığını düşündüğüm kendi vatandaşı olan bitik bir adamın transferine onay vereceğine inanmıyorum.de jong yerine donku oynatır gene de evet demez bu transfere.
adam evlatçı olsa donk u oynatırdı en başta ki de jong a okadar laf ediyoruz da şu anki bütün ortasahamızı cebinden çıkarır ama bize diarra lazım orası ayrı

CrCct60WAAAnaJ4.jpg:large

Hayırlı olsun o zaman.

Ekli dosyalar

• CrCct60WAAAnaJ4.webp
    CrCct60WAAAnaJ4.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 64
Sakatlığı raporlarla sabit olan Tiote yerine gayet iyi bir transfer olur. Oyun tarzının Diarra ile alakası yok onun için Diarra'dan bağımsız olduğunu düşünüyorum yine bu transferin. Konuşulan yıllık ücreti çok yalnız. Ne kadar fikir oluşturur bilinmez ama Temmuz 2016'da gayet iyi gözüküyor :D

40b9Ep.png

herkes diarraya şartlanmışken bu adamı almamız gerekiyordu. şuan leiva geliyor deseler tepki verecek duruma geldi taraftar. diarra transferiyle yönetim taraftarla arasındaki buzları eritirdi kombine, formalar alınırdı bi kenetlenme olurdu ister istemez de jong transferi beklentileri karşılamaz hele bide puan kayıpları başlasın kaos kapıda olur

Ben hala Lassana´yi alacaklar diye hissediyorum. Gercekten herkes gibi cok istiyorum bu transferi.

Transfer oldugunda, oynamaya basladiginda, "pahali" diye düsünen insanlar da "iyi ki almisiz ya" diyecek.

Diarra ile 1 ay ilgilenip maliyeti yüzünden bu transfer gerçekleşmezse söveceğim artık. Bu adamın fiyatı zaten belli bütçene uymuyorsa ne diye 1 ay adamın peşindesin.

Lassana Diarra Galatasaray'da 6 numaralı formayı giyecek.

Ben hala Lassana´yi alacaklar diye hissediyorum. Gercekten herkes gibi cok istiyorum bu transferi.

Transfer oldugunda, oynamaya basladiginda, "pahali" diye düsünen insanlar da "iyi ki almisiz ya" diyecek.
inşallah alırız bende çok istiyorum. pazartesi belli olacak dediler hala haber yok bu endişelendiriyor

Monchi araya girmiş Nasri yi Sévilla ya alıyormuş

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ulan bu saate kadar uykusuz bekledim belki biseyler olur diye bunlardan bi halt olmaz. En iyisi yatip zibarim hadi iyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt