Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayserinin aldığı Mulumbu burada iş yapardı

Daha kesin bişey yok. Adamı bir sürü takım istedi Marsilya için reddetti bugün de açıklama yapmış beklemekten sıkıldım artık Marsilya ne olacağı belli değil demis. Kayseri ile görüşmeye gelmiş

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Yapacağınız transferinde,duyumcularında,diarranında,de jongunda BipSpor ulan değişik herifler.

Daha kesin bişey yok. Adamı bir sürü takım istedi Marsilya için reddetti bugün de açıklama yapmış beklemekten sıkıldım artık Marsilya ne olacağı belli değil demis. Kayseri ile görüşmeye gelmiş

Diarra bize Mulumbu onlara denklem basit

Fenerbahçe, en düşük bilet fiyatını 50 TL'ye çekme kararı aldı.

Şu 3 gün ya taraftarı transferden orgazm eder yönetim
ya sağlam küfür yerler.

Orta kıvamda bırakacaklarını hiç sanmıyorum. Güzel heyecanlı bir nöbet olacak bana kalırsa. Keyfini çıkarın.

Lass ile anlastik demisti nazifoglu, lokomotiv ile ceza konusunda da anlasildi, marsilya bonservis istiyorsa odeyin 2m anasini satiyim lass'dan daha iyisni mi bulacan

Yazik... önlibero transferi ilk transfer olmasi lazimdi ama malesef son gunlere birakildi...

bizim yönetim spor tarihimizin en beceriksiz yönetimi olabilir cidden. adamlar bişeyler yapmak için didiniyorlar belli ama yapamıyorlar çapları,becerileri yetmiyor. kaç zamandır bi tarık,umut,olcanı gönderemediler şimdi de sözleşme feshedip dünya kadar para verecekler. yapamıyorsunuz bu işi bari bırakın daha fazla rezil olmadan

dursun'un tipine bakmak yeterli daha kicina uygun don almayi beceremiyor afedersin

Galatasaray SK: "Profesyonel futbolcumuz Olcan Adın ile sözleşmemiz tek taraflı olarak feshedilmiştir"
1 Yorum

De jong, Diarra, denayer, bony
gelse bile ; Dursun Istifa!
Gecen sezona nazaran ilerleme olsada, yetmiyor.

Galatasaray , Baskanlik Kursu degil!

34'e girecek Atibaya milletin ağzının suyu akıyor hele bu herif 3 kulvarda mücadele edecek 32'sine girecek De Jong gibi bi adam burun kıvırılıyor hey allahım :D

Sizin De Jong'a burun kıvırma sebebiniz Lass'a olan inancınız. Ama o işin hiç olmayacağı belliydi zaten

Geçen Uğur Karakullukçu önemli bir şey söyledi. Diarra 'nın bu ceza işini sen bonservis olarak veremiyorsun, biz Diarra'ya o da lokomotif Moskovaya verecek. Diarra için ödeyeceğimiz meblağ cezasız 4-4,5 ise ceza ile 6 milyonu aşıyor. Bize verilen limiti aşma riski var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt