Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan yok eğer diarra olmayıp bir de forvete sigtirson adlı kazma gelirse ki milli maçlarını izlemiştim , berbat oyuncu ; tekrar Özbek nefretim azacak gibi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Diarra bu saatten sonra olmaz kendimizi kandirmayalim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@YARIMDeIi 43 sn.44 saniye önce
Diarra için Hadımköy Alkent 2000 de ev ayarlandı fakat Diarra daha merkezi bir yerde oturmak istiyor yarın bu iş halledilir

Ciddi mi bu :D :D :D

Evet. Önerilen bölgede Sampiyon Kokorec yokmus. Kokorecciye yakin oturmak istiyormus. Zira "Istanbul=Kokorec" demis. Aksaray meyhanesine de hastaymis bu arada. Arada bi demlenirim demis. Önerilen bölgede Raki´nin yaninda sadece beyaz peynir servis ediliyormus, ama Diarra beyaz peynirin yanina kavun ve meze tabagi istiyormus.

Evet. Önerilen bölgede Sampiyon Kokorec yokmus. Kokorecciye yakin oturmak istiyormus. Zira "Istanbul=Kokorec" demis. Aksaray meyhanesine de hastaymis bu arada. Arada bi demlenirim demis. Önerilen bölgede Raki´nin yaninda sadece beyaz peynir servis ediliyormus, ama Diarra beyaz peynirin yanina kavun ve meze tabagi istiyormus.

Diarra işi biliyor, desene. :D

Sonucta adama bisey diyemeyiz, bende isterdim

Tiote ismi haftalar önce ilk kez çıktığında Galatasaraylı bir yönetici, "Hem sakat hem kafadan sakat. Ne yapacağız bunu?" demişti. Yani Tiote'ye teknik heyet dışında yöneticiler arasında da sıcak bakmayan isimler vardı.

Gamaspor

Özbek bir an için ümitlendim senden , gidip tuz ruhuyla beynimi yıkayacağım ki böyle bir hastalığa düşmüşüm . Diarra yok , sigtirson gündem peh .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tiote ismi haftalar önce ilk kez çıktığında Galatasaraylı bir yönetici, "Hem sakat hem kafadan sakat. Ne yapacağız bunu?" demişti. Yani Tiote'ye teknik heyet dışında yöneticiler arasında da sıcak bakmayan isimler vardı.

Gamaspor
Kafadan sakat diyerek De Jong'u almak neyse kufur kufur kufur kufur

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt