Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manchester City, West Ham maçının ardından Samir Nasri için fiyat yükseltti. Beşiktaş, transferden vazgeçti. (Bipspor)

Aynı tipte 2.bir santrafor almak da nedir, saçma sapan işler oluyor gene.

Tapa

Sigthorsson hahahhahahaa :D

Cok acayip seyler oluyor. buyuk takimdan oyuncu kiralandigini gordum de fransada orta siraya oynayan takimdan ilk defa goruyorum.

Sigthorsson Dursun

Eren,Sigthorsson gibi futbolcular önde top tutmak açısından ilaç oluyor. Niasse olsaydı bu sıkıntı çıkarırdı. Geçen sezon ileride top tutacak bir oyuncumuz hatta forvetimiz bile yoktu bu yüzden ataklar başlamadan bitiyor, atak yaratılamıyor, boş ortalar açılıyor, önde top tutamadığımızdan dolayı kontra oynayan takımlar 2-3dk da bir ceza sahamıza geliyordu. Böylelikle ilerde top tutup, Carole reyisi ilerde kullanabileceğiz. Sigthorsson kesinlikle faydalı olur, benim görüşümce.

Ya sigtirson zaten kiralık ve alternatif ona çok kızmıyorum ; kötü oynarsa opsiyonu almazsın gider . Zaten şu an messi gelse diarra olmadığı için herkes söver . 2 ay beynimizi diarra diye şey ettiler şimdi de yok olmadı .

Sent from my iPhone using Tapatalk

137407hp2.jpg

Bu geldi

lassana-diarra_17t66dwasn33313jfdyxyzlaue.jpg

Bu da gelsin artik yaw :D

Bursa-Trabzon All star kadrosu gibi oldu takim

Anadolu takimi dream team kuruyoruz

Dakka 75 arenada maç berabere oyuna niasse mi girmesi daha iyi sighortson mu

sighortson kardesim uzun hava topuna hakim diyelim eren formsuz yada sakatlandı niasse girerse tam kontraatak takımı oluruz hepsi hızlı seri adamlar ama oyunu rakip yarı sahaya yıkacaksak bu sighortson daha iyi olur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt