Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niyazi hıyarı gelmedi fanatikleri üzgün eren sighortson efsanevi forvetler bee

Genco sen dünyada yokken 14 senelik bu çileyi söylemiş nesildenim ben. ağır ol. Sigtorsonu filan yakıştırıyorsan bu takıma sen şikecisindir. Bugünkü hayal kırıklığından memnun olan da ya tinerci ya şikecidir. Adam mı kalmadı da geçen sene nantes gibi beşinci sınıf takımı bize tercih edip ukalalık yapan adamı kiralamaya kaldık.

Diarra inşallah gelir , gelmezse de de jong ve sigtirson ( alternatif olduğu için) beni memnun etti . Herkese iyi akşamlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nantes'i eziyorsak Carole'ü linç edelim. Carole, Real Madrid'den mi geldi?

Olcan'ın sözleşmesini feshederek ek bütçe yaratmıştır. Belki de Lassana Diarra transferi için. Açıklama bekleyelim !
Hala umutluyum...

Defansif özellikleri iyi bir ön libero alınırsa ben yine umutluyum bu seneden.Transfer taraftarı olmamak lazım.Kulübümüzün de yeri belli transfer piyasasında.

O önemli isimleri inşallah bu sene şampiyon olup seneye Şampiyon Ligi'ne katılırken alırız, şuan için lüks daha fazlasını istemek.

İdmanım var şimdi. Geldiğimde Sightorsson Diarra De Jong ve Denayer KAP açıklaması bekliyorum ??????

Nigel de jong 31 yasinda, 2-3 ay sonra 32 olacak, 30+ yasinda önlibero aliyorsan lass gibi birini alin bari. Nigel de jong sert oynayan bir önlibero, iyi bir önlibero ama cok gereksiz faul yapar, takima ofansif olarak fazla katki saglamaz, ayni mikel gibi agir ve cogu zaman stoperlerin onunde durur ve fazla ileri gitmez.

Hem sighthorsson hem de nigel de jong transferleri beni tatmin etmedi ve heyecanlandirmiyor. Forvetin alinmasi iyidir, rekabet icin de iyi... ama eger sen forvet kiraliyorsan kaliteli birini kirala, eren'i zorlayacak hatta kesecek birini kirala, eren'den farkli tarzi olan birini kirala.

O önemli isimleri inşallah bu sene şampiyon olup seneye Şampiyon Ligi'ne katılırken alırız, şuan için lüks daha fazlasını istemek.

Yönetimin en büyük hatası,medyayı yönetememesi.Diarra olayı bu kadar dallandırılıp budaklandırılmasa,şu isimlere 1 kişinin itirazı olmazdı.Hayal kırıklığı tamamen şu verilen tepkiler.

ulan nazifoğlu seni adam sanmıştık sen de yalancının teki çıktın. diarra %99 bitmişmiş hastır ordan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt