Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nigel de jong 31 yasinda, 2-3 ay sonra 32 olacak, 30+ yasinda önlibero aliyorsan lass gibi birini alin bari. Nigel de jong sert oynayan bir önlibero, iyi bir önlibero ama cok gereksiz faul yapar, takima ofansif olarak fazla katki saglamaz, ayni mikel gibi agir ve cogu zaman stoperlerin onunde durur ve fazla ileri gitmez.

Hem sighthorsson hem de nigel de jong transferleri beni tatmin etmedi ve heyecanlandirmiyor. Forvetin alinmasi iyidir, rekabet icin de iyi... ama eger sen forvet kiraliyorsan kaliteli birini kirala, eren'i zorlayacak hatta kesecek birini kirala, eren'den farkli tarzi olan birini kirala.

Box-to-box adam olsak daha iyi olur ama salt defansif adama da fitim.Bizim önceliğimiz defansif katkı şu anda.Ofansif katkı vermese de olur kıvamındayım şu anda.

Alın buda video 2. Bu adam bizde çok maç oynayamaz yine Selçuk Tolga orta sahasına kalacağız

Yellow Card LAG No. 34 Nigel DE JONG | @LAGalaxy @ClubSantosEn @ClubSantos @scotiabankfc #SCCL - YouTube

Böyle videolara aldanmayin. Evet, Nigel De Jong sertligi ile anilan bir futbolcu ama kirmizi kart istatistigine bakildiginda, her 3 macta bir kirmizi kart gören futbolcu olmadigi görülür. Böyle yildirici, moral bozan, sert ve cirkef oyuncularin takima kazandirdiklarini iyi biliyoruz biz. Takim icin cok faydali oluyorlar. Özellikle Türkiye´de. Diarra´dan sonra tabiki kesmez ilk anda, ancak Nigel De Jong kücümsenecek bir futbolcu asla ama asla degil. Yani yillarca Hollanda Milli takiminda banko oynayan bir futbolcudan bahsediyoruz. Kim biliniyor o kadrodan? Sneijder, Van Persie, Nigel De Jong.

Kolbein e laf eden futbol konuşmasın harikulade topçu bee çok sevindim

Elmander aldik be elmander

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bukadar düsüste olan 3 0 yendigimiz holanda da bile kadroda yoktu.
en son oynadigi milli mac bize karsi oynadiklari 1 1 lik mac.
cok sacma bir transfer bu adam düsüste arkadas.
scout transferi yapsinlar genc isimsiz daha mantikli olur.

Genco sen dünyada yokken 14 senelik bu çileyi söylemiş nesildenim ben. ağır ol. Sigtorsonu filan yakıştırıyorsan bu takıma sen şikecisindir. Bugünkü hayal kırıklığından memnun olan da ya tinerci ya şikecidir. Adam mı kalmadı da geçen sene nantes gibi beşinci sınıf takımı bize tercih edip ukalalık yapan adamı kiralamaya kaldık.

Neden özellikle böyle kötülemek için bekliyorsunuz . Atıyorum lass gelse yazmazsınız ? Sizin gibi birkaç kişi daha var, özellikle insanların mutsuz olduğu Zamanlar geliyor , bakıyorsun 2010 üyesi ama mesaj 1000 , 80 ,400. Yani bizim taraftar MIsın bilmem ama suçu başkasında değil kendinizde arayın eğer GSli iseniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Osmanlı'daki Ndiayeyi alalım Tolga-Ndiaye koşan basan b2b orta saha ikilisi yapalım ben de jong u istemiyorum

Ali naci kücük ,nevzat dindar ,gökmen özdemir bunlar yattigini söylemediler ,benim bildigim diarra nin cevabini bekliyorlar.

Niyaziyi veto eden rie-king e selam olsun gözüme girdi artık helal be KOLBEİNNNNN SİGHORTSONN

bukadar düsüste olan 3 0 yendigimiz holanda da bile kadroda yoktu.
en son oynadigi milli mac bize karsi oynadiklari 1 1 lik mac.
cok sacma bir transfer bu adam düsüste arkadas.
scout transferi yapsinlar genc isimsiz daha mantikli olur.

bak buna katılmamak saçma olur madem ki diarra'ya 8-9 milyon gibi bir bütçe ayırabiliyorsan ver scout önerisi bir zenciye 3-4 milyon euro bonservisini al direk...

Ozan puki, can kanca yildiz gibi parliyorlar be

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan yine çok istediğim bi topçuyu aldık benim açımdan efsane bi transfer sezonu oldu. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt