Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
- 11 Temmuz 2010
- 6.111
- 2.040
- 2.248
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndiaye , jong'dan iyi yani. Neyse ben biraz çıkıp gezeyim , iyi akşamlar
Sent from my iPhone using Tapatalk
hollandaca![]()
De jong ağır diyen arkadaşlar var onlara golf öneriyorum. City de oynarken city nin değişmeziydi. O dönem city tuttuğum için neredeyse tüm maçlarını izledim leivaya 10 basar. Defansif olarak takıma level atlatır...
SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5 yıl öncesinden bahsediyorsun amaDe jong ağır diyen arkadaşlar var onlara golf öneriyorum. City de oynarken city nin değişmeziydi. O dönem city tuttuğum için neredeyse tüm maçlarını izledim leivaya 10 basar. Defansif olarak takıma level atlatır...
Bir sezonda 4 golü unut da atıyor en az 14 gol atacak forvet istiyoruz.Sigthorson çok iyi hamle hem de maliyetli olmaz kafa toplarinda etkili pilot özelliği olan disiplinli oyuncu işte ne istiyorsunuz
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eski oAz önce twiterda levent nazifoglu ve bahri havadırın telefon görüsmesini dinledim.%99 bitti diyor nazifoğlu ama lütfen paylasmayın diyor.Haberleri kaldırın diyor. Not:Barıs cenk akkaya paylastı bunu su an video yok
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
De jong ağır diyen arkadaşlar var onlara golf öneriyorum. City de oynarken city nin değişmeziydi. O dönem city tuttuğum için neredeyse tüm maçlarını izledim leivaya 10 basar. Defansif olarak takıma level atlatır...
Sigthorsson Avrupa Sampiyonasinda Ingiltere ve Fransa´ya gol atmisti.