Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren + Sinan + Bruma + Josue + Yasin + Sigtorson + Sneijder + Poldi

:ciftetelli:

diarrra herhalde barcadan manudan teklif bekliyor uyanık bizim verdigimiz rakamları avrupada kendisine verecek hıyar varmı acaba

marsilyadak 1.8 milyonuyla mutlu mesut yaşasın

De jong ağır diyen arkadaşlar var onlara golf öneriyorum. City de oynarken city nin değişmeziydi. O dönem city tuttuğum için neredeyse tüm maçlarını izledim leivaya 10 basar. Defansif olarak takıma level atlatır...

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sigthorson çok iyi hamle hem de maliyetli olmaz kafa toplarinda etkili pilot özelliği olan disiplinli oyuncu işte ne istiyorsunuz

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

De jong ağır diyen arkadaşlar var onlara golf öneriyorum. City de oynarken city nin değişmeziydi. O dönem city tuttuğum için neredeyse tüm maçlarını izledim leivaya 10 basar. Defansif olarak takıma level atlatır...

Hızlı oyuncular ağırlaşınca perte çıkar,sertliği ile bizde iyi oynar orayı götürür ama geleceği yok bizim ciğersiz tarzda oyuncuya ihtiyacımız var

5 yıl öncesinden bahsediyorsun ama:) 3 sene önce meloda öyleydi şuan ne durumda

Az önce twiterda levent nazifoglu ve bahri havadırın telefon görüsmesini dinledim.%99 bitti diyor nazifoğlu ama lütfen paylasmayın diyor.Haberleri kaldırın diyor. Not:Barıs cenk akkaya paylastı bunu su an video yok

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eski o

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvette mutlusson.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

City'de en son ne zaman oynadı rnş

Onuda söylesene

Ereni kesecek forvet almak zaten aptallık olurdu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt